Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Linnies woog op het moment van schrijven 88.40 kg (bmi: 24.49).

nou,sinds vandaag een profiel aangemaakt op valtaf.nl ik ben hier niet nieuw hoor!
maar nu ik dit dr.frank dieet gaat volgen,heb ik wel meer het idee dat ik deze methode wel gaat volhouden.je mag zoveel meer dan met een ander dieet.tuurlijk,bij elk dieet moet je wel iets laten.maar ik heb het volste vertrouwen dat het mij gaat lukken!!
ik heb de eerste dagen zelf een beetje aan lopen rommelen met het eten,
maar dat werkte niet.en dit boek heb ik dus gewoon al jaren in de kast liggen...
de eerste dagen zijn wel wennen en zeker als je s'ochtends een eitje staat te roerbakken,maar het smaakt mij best.het moet natuurlijk een routine worden.
de paaseitjes kan ik nu ook makkelijker laten staan en de koek en chips doen mij ook niet zoveel.misschien omdat ik zo gemotiveerd ben??geen idee,maar het geeft mij een goed gevoel.

succes allemaal!!

linda

March 2, 2012 om 12:24
Hallo Linda, Ik ben hier vandaag begonnen bij valtaf.nl en een beetje aan het zoeken of er nog meer mensen zijn die het dr. frankdieet doen. Ja dus... Leuk. Ik ben er nu twee weken mee bezig, en daarvoor heb ik het 17-dagendieet gedaan (ook koolhydraat'vrij'), maar dat was me te Amerikaans. Ja, 's morgens een gebakken ei blijft vreemd... maar ach, alles went. Ik mis nog steeds wel een boterham en een aardappel/pasta/rijst, maar verder gaat het best. Met afvallen ietsje minder, de afgelopen week 300 gram. Maar goed, ik ben nu ook net begonnen met goed bewegen (sportschool, ben gezwicht...) Zullen we elkaar een beetje steunen? Weet nog niet hoe dat gaat, hoe ik je weer terug kan vinden, bijvoorbeeld... Maar goed, misschien vind jij mij??? :)
Ik wil voorlopig even 13 kilo afvallen, als ik daar ben, zie ik wel weer verder. Om nu meteen op te schrijven dat ik 43 kilo af wil vallen (dat zou ik wel willen...), is gewoon te onoverzichtelijk.
Vandaar... Nou, misschien hoor ik van je?
Bieba (niet mijn echte naam hoor, maar moet hier even wennen....)
March 2, 2012 om 12:59
he hallo bieba,...

leuk en dank je wel voor je reactie.tuurlijk lijkt het mij leuk om elkaar te steunen in deze strijd(die we waarschijnlijk ons hele leven zullen moeten doorzetten,haha)maar nee hoor,het gaat idd goed met mij en ik voel me er wel lekker bij.de aard,bth,en rijst mis ik idd ook wel zo af en toe.
ik kan wel zeggen dat ik trots ben op mezelf,geen patat genomen vd week toen die jongens het van mij wel aten,en ook geen gevulde koek genomen.mijn zoontje van 8 had huiswerk mee en ik had voor hem een gevulde koek meegenomen,de hele 45 minuten heeft die koek voor mijn neus gestaan en ik heb niets genomen,mijn zoontje dus ook niet en ik heb hem gewoon terug kunnen leggen zonder er ook maar iets van te nemen!!hoera voor mij,dat voelde toen zo goed,joh!!
en zondag is mijn man jarig en mijn zoontje wilde zijn cadeautje ook alvast geven,kids,...kunnen ook nergens mee wachtten,hahah
maar goed,die gaf mijn man een zak snoep van 9 ons...die ligt nu open in het keukenkastje en ik neem daar ook niets van,...ik voel me wel sterker met diet dieet.ook omdat je zo snel resultaat ziet.
ik zit dan niet op de sportschool,maar loop heel veel.vd week heb ik met een vriendin 2.5 uur gelopen,heerlijk in de polder!!

ik neem aan dat je hier dus eigenlijk voor het eerst bent,het is een hele leuke site en je ziet dus ook resultaat als je buddys hebt.ook stimulerend voor mij zijn de mensen die al aardig wat kwijt zijn.ik zoek ze dan ook bijna elke dag op om te kijken wat hun al kwijt zijn.moet je doen,leuk.
nou ja,...al met al erg leuk om je als buddy te hebben.
laten we een paar keer per week elkaar op de hoogte houden,dan komt het vanzelf wel goed!!

gr linda
March 2, 2012 om 13:32
Hallo Linda,
Ik wil je graag volgen - dan worden we buddies, begrijp ik - maar hoe doe ik dat? Daar ben ik nog niet uit... Komt goed! Ja, en dan ga ik ook op zoek naar meer buddies... Hahaha! Ik ben sinds 31 januari ook al een kilo of 6 kwijt hoor, met dit dieet.... Hahaha! En ja, het voelt sterk he, als je ergens 'nee' tegen hebt gezegd, dat voelt goed!
March 2, 2012 om 15:13
als je onderaan mijn pagina bent,naar beneden scrollen.zie je linnies volgen,...daar klik je dan op en je volgt mij dan.simpel,echt.
tjonge al 6 kilo kwijt,lekker he?ik ben nu een week bezig morgen en bij mij zijn er ook al bijna 4 kilo af.hoe bedoel je overgewicht??hahaha
er zal best een tijd komen dat het opeens een stuk langzamer gaat,maar ook dan laat ik mij er niet onder krijgen!deze keer kom ik er namelijk wel!!en jij ook,daar zijn we immers buddys voor.

SUCCES ERMEE!!

gr lin
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan