Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

PrinsesLiedje woog op het moment van schrijven 79.80 kg (bmi: 30.04).

Goedemorgen :lievebuddys: heel erg bedankt voor jullie berichtjes op mijn vorige dagboek.
Ik heb deze reacties regelmatig door gelezen en hielp me erg.:dagboek:
Jullie tips ga ik vanaf nu verzamelen en ik en ga ik nastreven. Dus kom maar op met die tips, vooral om het vol te houden :-)
Maandag ben ik weer begonnen met sporten, dat was wel heel erg wennen klinkt gek maar ik had echt het idee, dat ik echt geen energie had en geen conditie. Dat was echt flink balen, want ik was juist heel energievol een tijd terug dus snap niet waarom ik nu zo energieloos was. Hoop dat door doorzetten ik nu wel energie terug krijg, daar ga ik vanuit. De afgelopen dagen gisteren en vandaag flink spierpijn..
Ik betrap mezelf er wel telkens op dat zodra ik me down voel mijn foute gedachtens boven komen, van neem iets zoets en je zult je beter voelen. Maar ik probeer niet naar die gedachtens te luisteren en probeer gezond te eten en drinken. ik drink veel water staat zon fles naast me op kantoor en groene thee en een paar kopjes koffie met magere melk. S avond probeer ik nu niet te snoepen en avond eten gezonder en minder calorien binnen te krijgen.
Ik wil nu echt doorgaan en mijn streefgewicht bereiken!
Vanavond ben ik van plan voor het eerst naar Shabam te gaan, ben benieuwd.
En ik wil ook meer gaan lopen met mijn hond.
Ik heb trouwens wel een leuk nieuwtje, ik heb weer een eigen autotje! Mijn fiets was namelijk gestolen op het station dus mijn moeder bracht me telkens en nu heb ik gelukkig weer eigen autotje, weer meer vrijheid. Maar natuurlijk daardoor minder beweging, daarom beter meer sporten en met mijn hond Ronaldo gaan lopen. Ik keek vanmorgen in de spiegel en baalde zo van mijn lichaam, zon dikke kont en mijn benen zo veel vet daaraan.. daarom moet het afgelopen zijn ik moet dr iets aan doen. 1.65 klein zijn en 82 wegen das echt niet aantrekkelijk, niet gezond en nergens goed voor. Hoe gaat het bij jullie? Vallen jullie lekker af? Wens iedereen een hele fijne dag. Liefs!:hugsandkisses:

February 29, 2012 om 13:51
Hé fijn dat je weer lekker mobiel bent. Dat wil overigens niet zeggen dat je minder met je viervoeter op stap hoeft. Dat kan gewoon doorgaan, voor beide partijen ideaal.

Ik ga je verder geen tips geven, die heb je al meer dan genoeg gehad afgezien van de tip om niet te weinig gaan eten. Dat is echt het foutste en het domste wat je kan doen. Wanneer je voldoende eet hou je je stofwisseling op peil en is de zucht naar eten vele male minder.
Ik zou je graag verwijzen naar de volgende site "gouden tips"
Doe er je voordeel mee.

Op naar een gezond en slank lichaam! (nog bedankt trouwens voor je complimenten over het mijne)
March 1, 2012 om 09:23
Hoihoi,

Lekker dat je weer met sporten bezig bent, kan me voorstellen dat het zwaar is in het begin. Maar gewoon doorzetten hoor, op een gegeven moment ga je merken dat t werkt, en dan is het daarna makkelijker om jezelf naar de sportschool te slepen.
Ben erg benieuwd hoe je Sh'bam vond, ik vind dat echt heerlijk!

En wat heerlijk voor je dat je een auto hebt. Geniet ervan!

Nou, hou vast die positieve bui, en zorg dat je je steeds bewust bent dat je lange termijn doelen echt belangrijker zijn dan dat ene fijne moment van iets zoets in je mond.

March 3, 2012 om 05:18
Heel erg bedankt jullie beide, Shabam is echt heel leuk! En die tips van die site waren erg fijn bedankt.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan