Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

WendyK woog op het moment van schrijven 82.20 kg (bmi: 27.47).

Een klein beetje omhoog maar dat is niet erg, ik heb niks geks gedaan dus ga ervan uit dat dit een correctie is op mijn "zieke"gewicht van vorige week.
Sinds maandag wel weer aan het werk maar de nachten zijn dramatisch, ik lig de hele nacht te hoesten en doe amper een oog dicht. Zoals afgelopen nacht: ik lag tot 23.30 uur wakker toen dochterlief een keel opzette. Ze heeft nog steeds oorpijn en last van haar kiezen (3 tegelijk deze keer). Pas om 02.00 uur was ze gekalmeerd en om 03.00 uur (ik was BIJNA aan het slapen) schreeuwde zoonlief dat hij zo eng had gedroomd. Om 4.30 uur was alles weer rustig en ben ik tussen al het hoesten door nog even in slaap gevallen totdat de wekker ging om 06.30 uur.
Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een goede nachtrust heb gehad. Ik ben misselijk van vermoeidheid dus dat scheelt: geen zin om te snaaien.
:help:

Onbekend
February 29, 2012 om 10:22
Hoe herkenbaar ... Wij hadden met Hannah vandag ze 6 maanden was totdat ze ruim 3 was 's nachts niet doorsliep. En volgens het CB moesten we dan om de 5 minuten naar haar toe om haar te troosten, niets zeggen. Zo waren we elke nacht van 1 tot 3 uur bezig ... En dan nog sliep ze niet. Dus namen we haar uiteindelijk maar tussen ons in ... :S. Op een gegeven moment deden we dat meteen, dan sliepen we wel niet zo lekker, maar meer dan met een paar uur per nacht wakker zijn ... Ik ben niet gebouwd voor minder dan 8 uur slaap :).
Die misselijkheid scheelt wel ;).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan