Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Carol1ne woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 41.73).

Het is de derde dag van dit levens veranderend dieet, alhoewel, dieet, het is meer het aanleren van een ander leefpatroon.Dus niet meteen grijpen naar de chocolade, of de eier salade met toastjes als iets tegenvalt, er zijn betere alternatieve, possitieve alternatieven, iets opruimen, wat gaan breien, een blokje om gaan etc. Het is dus nadenken, plannen, voor dat ik iets automatish in mijn mond stop.
In eerste instantie is de planning om 10% van mijn gewicht te verliezen, dus 12.2 kilo. In de eerste 3 dagen is er al .8 kilo af, en dus moet ik nu nog 11.4 kilo afvallen. Ik denk dat het makkelijker gaat als ik het afvallen in kleine stukjes doe, en niet meteen denk van omg, ik moet 60 kilo afvallen dat lukt NOOIT, want dat is tot nu toe nooit gelukt. 10% van mijn lichaams gewicht... dat is iets wat me al vaker is gelukt, en dus begin ik daarmee.
Om een steuntje in de rug te hebben heb ik een jaarlang abonnement op Anne's hulp aangeschaft, en een voedsel weegschaal. Ik had een bon van 50% korting op het abonnement en aangezien ik ook ongeveer 50% van mijn lichaams gewicht kwijt wil raken leek me dat een goed idee.
Zo en nu dus goed nadenken en plannen! Dat plannen, dat kan ik wel, het uitvoeren van het plan, ja dat is andere koek! Dus elke dag goed nadenken over wat ik die dag ga doen, wat ik ga eten, en met een boodschappenlijstje naar de winkel, NA het ontbijt.
Eens nadenken wat ik mezelf geef als belooning straks, als ik over een maand of zo die eerste 10% er af heb. Samen met Tin naar het Keukenhof, en wat bloembollen kopen. Niets geen eten als beloning, gewoon leuke dingen doen, possitieve energie etc.
Heb al plannen voor de volgende 10%, haha, maar dat zien we dan wel weer, want, ja, wie weet moet ik dat dan wel weer even bijstellen. Momenteel is het idee om dan iets te bedenken waardoor ik kan sporten met deze pijnlijke knieen.

March 5, 2012 om 09:20
Na een week ben ik dus 1.1 kilo afgevallen, niet echt veel maar ok, het is er ook niet in een week aangekomen dus rustig aan doen en blijven volhouden. En laten we eerlijk zijn een kilo per week er af met alleen maar minder eten is een goed begin. Kijken of ik volgende week maandag onder de 120 k kan komen. Stukje bij beetje en ik kom er wel. Het moeilijkste is om niet naar eten te grijpen als er iets mis gaat, of gewoon zonder nadenken voedsel in mij mond stoppen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan