Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Smurf91 woog op het moment van schrijven 59.20 kg (bmi: 22.01).

Bah ... Mag ik even klagen en zeuren ... Iedere ochtend word ik wakker met een strijd in m'n kop .. En 9 van de 10 x verlies ik hem.. Ik ben sinds november iets van 4kilo aangekomen en dat doet gewoon pijn.. Zo kan ik het echt noemen .. Het is uitgegaan met vriend en sindsdien is het mis gegaan.. Op dit moment gaat het Goed met mij maar niet met mijn. Eetgedraf.. Ik sport wel 2/3 x in de week .. Maar. Ik hou nu niet van m'n lichaam en voel me niet mooi.. De meeste kleren staan niet leuk meer.. Ik weet hoe goed k me voelde 4kilo terug.. In mijn afvalperiode vorig jaar verlangde ik niet naar slecht eten .. Afvallen was het belangrijkste .. Ik begrijp niet waarom het nu niet wil! Hoe draai ik die knop weer om .. Als k aan het afvallen ben voel ik me al beter .. Iedere avond voel ik me gefaald en iedere ochtend word ik wakker met die strijd in m'n kop .. Ik deel schendt al in wat ik eet ..en toch mislukt het ... Help:(

:donderdag: 1 maart!
Vandaag de eerste van de maand.. De eerste dag van de officiële lente. Mooie dag om een nieuwe start te maken lijkt me zo ! Daar gaan we .. Ik ga deze week streng zijn! wat ik vandaag ga eten is :

11:00 2gekookte eitjes
12:00 2cracker (kh arm)
15:00 plakje kaas/worst of komkommer
17:30 groente + vlees
20:00 plakje worst of stuk komkommer oid.

Ik eet trouwens koolhydraatarm.. Ik wil niet meer dan 20gram koolhydraten per dag eten.

01-03 : 59,2
02-03 : 59,4
03-03 : 58,6


:zaterdag: 3maart

Ik heb het gevoel dat m'n knop 3dagen om is. EINDELIJK is die om en wel 3dagen lang. Gaat het me dan nu echt lukken ?? Ik durf niet te hard te juichen .. Vanmorgen wel een lekker gewicht op de weegschaal.. Dat is maar weer een cadeautje net voor het weekend.. zodat ik misschien niet de fout in ga .. Fijn weekend allemaal!

February 29, 2012 om 15:33
Heey, ja i remember!
Ik ben ook heel lang niet bezig geweest.. moest dus weer helemaal opnieuw beginnen in januari, en nu ben ik sinds dien pas 1,4 kilo kwijt ehm... dus ja ik moet mezelf ook weer even zien te herpakken. Sinds 3 dagen nu weer hier en t gaat goed :) Vreemd, normaal lukt t me steeds niet. Ik ga ook niet te hard juigen want ik ben pas net bezig. Misschien wil je het niet graag genoeg? dat je t eigenlijk wel prima vindt zo? Want op zich, zie je die 5 kilo nou écht? en 5 kilo.. dat moet je toch wel lukken?! Ik geloof er in meis.
Heel veel succes!!

:renee15:
February 29, 2012 om 15:34
Hi meis,

natuurlijk houd je van jezelf, anders wil je er niet zo hartstochtelijk tegenaan om die kilootjes kwijt te raken. Je lijf past eventjes wat minder, maar met wat extra liefde( gezond eten en minder snoepen) gaat het weer vriendelijk doen tegen jou, mooi slank en strak.
Zie in de dingen die je tegenstaan niet een probleem, maar een pracht kans jezelf te bewijzen. Ik zal je gaan steunen daarbij. Pak jij jezelf maar bij de hand en spreek het een stevig toe, succes is verzekerd. Je kunt het, dat weet je.

Liefs Veronique
March 1, 2012, gewijzigd door Renee15 op March 1, 2012 om 08:28
Nee inderdaad.. Aan de andere kant val ik iever 6 kg af i neen jaar dan niks..
Voor mij is t ook echt knap, ik zit er goed in heb t echt te pakken en ik zie dat it pays off want ben nu in 3 dagen 1,1 kilo kwijt! Ja misschien is dagboekjes erbij halen een goed idee. Deed je niet dunkan ofzo? veel succes!

:renee15:
March 1, 2012, gewijzigd door Renee15 op March 1, 2012 om 08:28
Ohja! Balen.. Waarom had je dat eigenlijk gedaan, je kon toch gewoon n nieuwe tabel neerzetten?
Koolhydraten heb je nodig he. Je kan ook afvallen met koolhydraten. Ik zou probere er niet te veel nemen, maar zeker niet geen!! Je hebt ook gewoo fruit en groenten en brood enzo nodig. En dat is toch ook n chillere manier van leven? Gewoon alles kunnen eten, maar met mate? Lijkt me dat je dan ook minder snel weer aan komt. Maar je moet t natuurlijk zelf weten, als t werkt voor je.. Maar lijkt wel als of je heel weinig eet.
Ik weeg me elke dag, dat werkt voor mij.. Maar is voor iedereen anders natuurlijk. veel succes!

:renee15:
Onbekend
March 2, 2012 om 12:56
Hoi Smurf,

Wat rot dat het uit is gegaan met je vriend en dat dat er ook nog eens voor die 4 kilo heeft gezorgd. Ben je al een beetje over hem heen of zit je er nog steeds heel erg mee?
Net als jij zit er bij ook ook weer 4 kilo aan, ik woog eerst 54. Deze kilo's probeer ik eraf de krijgen door gewoon ultra gezond te eten en alleen te eten wanneer ik honger heb. Ook hoop ik dat de yoga er iets bij zal helpen en wil ik fitness weer oppakken.

Ik lees dat jij ook een abonnement hebt maar de motivatie niet kunt vinden. Dat is wel lastig, het kan inderdaad schelen als je samen met iemand gaat. Kun je geen vriendin strikken om mee te gaan? Leuk dat je me volgt trouwens, heb jou ook toegevoegd! :)

Succes met je nieuwe start!

:youcandoit:
Onbekend
March 3, 2012 om 05:08
Hee meis, daarom is het ook zo belangrijk dat we dat gaan veranderen. Dat het gevoel wat we over onszelf hebben juist een positief effect gaat krijgen op ons leven!
Ik eet nu gewoon gezond, snoep niet, fruit tussendoor. Maar ben nog aan het bedenken of ik het zo blijf doen of iets anders of gemixt, ik weet het niet haha!
Dit is namelijk wel de lastigste manier (vind ik) maar wel de beste (gewoon gezond doen dus).
Liefs =)
Onbekend
March 4, 2012 om 04:40
Hey Smurf,

Ja soms lopen dingen gewoon zoals ze lopen. Wel leuk dat je nu een nieuwe liefde hebt!
Zelf ben ik nu bijna een jaar vrijgezel en ik vind het heerlijk, was de mannen even zat :)
Mijn streven is inderdaad alleen te eten wanneer ik merk dat mijn lichaam er om vraagt. Dus eigenlijk alleen als het echt nodig is. Eten als je trek hebt is gewoon inname van overbodige calorien, zo zie ik het.

Wat goed dat je een sportmaatje gevonden hebt! :) Heb je de smaak te pakken? Toen ik eenmaal begon was ik echt een tijdje niet meer te stoppen. Helaas is is het me nu fysiek te zwaar dus ga ik mijn account opzeggen. Wat voor training doe je zoal? Succes deze nieuwe week!

Nuria.
:peace:
Onbekend
March 6, 2012 om 09:24
En hoe gaat ie nu? Nog steeds goed bezig?
Hoe doe je dat dan al ben je op je streefgewicht? Lijkt me niet dat je dan ineens weer vollevak koolhydraten kunt gaan eten toch?
Nee denk dat zoiets niet echt iets voor mij is.. Hoop dat ik het op deze manier vol kan blijven houden :)
Niet meer aan de gang met allemaal dieten waarbij je iets niet mag ofzo.. Maar gewoon zelf bepalen wat gezond is en mezelf af en toe ook wat lekkers gunnen, anders hou je het denk ik ook niet vol!

Succes ermee en ben benieuwd hoe het gaat =)
Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan