Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Molleke31 woog op het moment van schrijven 84.00 kg (bmi: 30.48).

deze week is mijn gewicht hetzelfde gebleven, maar ik heb dan ook een aantal calorierijke dagen achter de rug, zondag waren we voor mijn papa zijn verjaardag gaan chinezen, en ik heb ook een schransdagje gehad deze week..Maar kom, de moed terug bijeenrapen en verder :bigsmile:
wel ben ik superblij dat het weer wat zachter wordt, ik ben een echt tuinmens en kan niet wachten om er terug in te vliegen, hagen snoeien, planten , onkruid uit doen :harken: Nu hopen dat ik niet meer van die schransdagen krijg want anders komt het niet goed voor mijn zoon zijn communie :dom:
maar positief denken is de boodschap :geloofinmezelf:

groetjes
:molleke31:

May 4, 2012 om 05:09
Hoi Vicky, hoe is het met je??
Hoop dat alles goed met je gaat en dat je gewicht nog steeds gestaag naar beneden aan het gaan is. Meestal betekent stilte op de site niet veel goeds, maar ik ga er maar van uit dat dat voor jou niet geldt en dat je gewoon te druk bent met afvallen om je nog hier te melden!!!
Veel succes en uiteraard alle liefs van mij,
Kaatje
May 4, 2012 om 08:51
hoi kaatje,

Inderdaad het is lang geleden, maar oh zo druk! communiefeest van zoontje gehad etc..Ik zit nog steeds op hetzelfde gewicht, ik zou er eigenlijk nog 6 kwijt willen maar tis de laatste tijd zo veeeeeeeeeeeeel eten geweest :-) Ik ben blij dat ik nog steeds op 84 kg zit ;-) Ik ga proberen er weer tegenaan te vliegen om toch nog die 6 kg kwijt te raken..
groetjes vicky
November 2, 2012 om 05:08
Hoi meis,

Ik zit vandaag op precies - 7 kilo en jij ook:). Misschien een idee om samen verder te werken naar de min 10? Ik weet dat je het kunt, dus misschien is dit wel een goede stok achter de deur ;).

Dikke knuff
January 6, 2013 om 17:18
Hey vrouwke,

We vliegen er gewoon beide weer helemaal goed in dit jaar. We kunnen dit!
Hoeveel wil je er op 1 feb af hebben? Ik ga voor de 2 kilo. Doe je mee?
January 6, 2013 om 17:18
Hey vrouwke,

We vliegen er gewoon beide weer helemaal goed in dit jaar. We kunnen dit!
Hoeveel wil je er op 1 feb af hebben? Ik ga voor de 2 kilo. Doe je mee?
January 7, 2013 om 00:33
Donderdag ga ik terug voor de 1e keer naar de ww cursus! Dus hopelijk 2 kg tegen februari!!! Veeeeeeeeeeeeel succes!! xxx
January 8, 2013 om 05:38
Ik ben trots op je!!! Ik wil voor de zomer (lees 21 juni) 15 kilo afgevallen zijn (bovenop wat ik al kwijt ben). IK denk dat dat moet lukken. Dat is nu nog ruim 23 weken, dus iets meer dan een pond per week :). Zet hem op!!!!!
January 10, 2013 om 16:04
amai dat viel niet mee op de cursus, terug 94,5 kg zucht zucht.. Maar we gaan er maar terug tegenaan he , geen andere keuze haha... Voor iedereen, veel succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan