Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 29, 2012

Anne1975 woog op het moment van schrijven 84.60 kg (bmi: 23.94).

Vandaag toch maar weer eens een kijkje genomen op valtaf.nl. Het is een jaar geleden dat ik me heb aangemeld en deze site is voor mij vooral het eerste half jaar/ jaar een flinke ondersteuning geweest. Nu nog steeds is het een eyeopener als ik een reminder krijg om mijn gewicht weer eens in te voeren.

Ik ben niet alleen afgevallen, maar heb mijn gehele levensstijl aangepast. Ik ben ooit begonnen met start to run en vorig jaar liep ik tijdens de Enschede Marathon 5 mijl (8 km). Ik had nooit de intentie om boven de 10 km te gaan lopen, maar ik heb me gisteren ingeschreven voor de halve marathon in Enschede. En dat voor de meest onsportieve vrouw ooit! Ik zit nu op 14 km en heb wel veel last van pijntjes, maar dat schijnt ook wel normaal te zijn aangezien mijn lichaam flink moet wennen.

Voordeel is dat een keertje snacken ongestraft blijft, daarnaast zit ik behalve lichamelijk ook geestelijk erg goed in mijn vel. Kilometers opbouwen is geen eitje voor mij, maar het is wel heerlijk om de week even af te laden tijden een hardloop rondje en dat stimuleert.

Ik hoop dat het me gaat lukken en wens jullie ook veel sterkte in jullie afval strijd!

Groetjes,
Anne

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan