Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 11, 2012

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).Wouw wat was het waanzinnig gaaf om mijn Toppertje te ontmoeten. Toch wel enigszins met een knoop in mijn maag ondernam ik de reis naar België. Hoe dichter ik bij plaatst van bestemming kwam hoe groter die knoop werd. Deed ik er wel goed aan......zou ik niet een geweldig Internetcontact om zeep helpen?
Toen eenmaal de deur open ging en mijn dotje verscheen, viel gelijk de knoop weg. Het zou een topdag worden en of dat, dat werd.......!!!!!!
Heel de dag heerlijk meegedraaid in het gezinnetje. Wanneer ze straks schrijft dat ze een toertje heeft gelopen weet ik nu waar ze dat toertje heeft gelopen. Wanneer ze schrijft dat ze heeft gezwommen weet ik weet waar enz. enz.
Of de juf van zoonlief blij met me is........? We hebben toch echt een compleet andere uitspraak van letters en die van mij is natuurlijk wel hééél raar
Echt een superdag en de lange autorit meer dan waard.

Ik weet overigens niet wat er in het eten of de thee zat maar vanochtend was ik ineens 600 gram lichter!!!!!!!!
Onbegrijpelijk aangezien ik gisteren sinds lange tijd weer genoten heb van een paar glazen wijn en Franse kaas. Maar goed je hoort mij niet klagen hoor.........

Vandaag ga ik alleen maar lopen want ik heb toch wel behoorlijk veel last van mijn arm. Heb ik alweer een tijdje........maar het blijft waanzinnig moeilijk om gas terug te nemen. Mijn klachten passen precies bij een tenniselleboog, heb ik weer........:zucht:
Gelukkig kan je blijven trainen met een tenniselleboog maar ik zal toch echt wat lichter moeten gaan trainen en meer rust momenten pakken. Morgen maar bespreken met mijn PT'er.

Genoeg voor nu.......mijn loopkloffie aan.......en lopen........het weer is perfect!

Dikke knuffel,
Ina
March 11, 2012 om 07:10
Hey,
Ineens 600 gr lichter?? Misschien moet ik ook maar eens bij Evy op bezoek gaan ;). Nee echt super leuk dat het is meegevallen gisteren. Want ik vind dat het toch moeilijk blijft, iemand ontmoeten die je normaal alleen maar op het internet spreek. In het echt lijkt het praten helemaal anders te gaan.
Vervelend van die ellenboog, maar het goede nieuws is dat je die beter kan laten rusten dan bvb een knie. Dus doe maar gewoon wat rustig aan met die arm, lopen kan je inderdaad nog wel.
Ik heb mijn toertje net gedaan en de zon schijnt hier fantastisch dus het was echt genieten.
Veel plezier.
Sofie
March 11, 2012 om 08:04
Hoi naamgenoot ;)
Nog bedankt voor je berichtje, erugg lief.
Jij bent er al bijna en ik moet nog -tig kg, maar we gaan ervoor.
Succes verder met het behalen en behouden van je streefgewicht.
:groetjes2: :v::a::n: :m::i::j:
March 11, 2012 om 10:13
Wat leuk! :) Altijd tof om zoiets te lezen.
En loop ze vandaag, meid, het is prachtweer!
Knuffie Bar
Onbekend
March 11, 2012 om 11:31
Das inderdaad wel erg leuk. Ik zou er ook wat huiverig voor zijn, maar fijn dat het zo goed uitpakte!
En het hardlopen moest wel goed gaan met dit heerijke weer!
Onbekend
March 11, 2012 om 12:20
Hey Ina,

Wat leuk dat jullie zo een fijne dag hadden. Zijn jullie samen een tourtje gaan lopen of andere leuke dingen gedaan? Ook wel aangenaam dat je dan nog eens 600g lichter bent. Wat Belgische grond niet kan doen he :lachen:

Ik kijk iedere avond echt uit naar mijn bak kwark. Moest het donderdag zonder doen en wat heb ik hem gemist... Moest de volgende dag wachten tot na de lunch voor ik echt een voldaan gevoel had. Ik heb dus echt die laat avond snack nodig.

Hoe was je loopje vandaag? Ik ben gisteren weer sinds lange tijd bijna een uurtje gaan joggen. Was echt heerlijk. En daardoor kon ik gerust wat extra eten 's avonds. Heb wel verantwoorde keuzes gemaakt en die hebben dan ook wel gesmaakt. Vanmorgen 100g eraf. Tegenwoordig val ik in het weekend af. Vind ik wel leuk. Een tijdje terug kwam ik minstens een kilo bij iedere zaterdag.

Geniet van je weekje vakantie, van je ventje en ons mooie Brugge. Ga je er shoppen?

Liefs,
Els
March 12, 2012 om 09:30
he lieverdje!

het was idd geweldig hé zaterdag! Ik en de kinderen hebben er geweldig van genoten! En zo zie je maar, voor instant afslanken, 1 adres!!!!
Misschien is het wel de thee die het hem heeft gedaan??? En we hebben toch ook wel wat afgestapt, al was de ondergrond niet altijd hak-proof...

dikke knuffel,

Evy
Onbekend
March 12, 2012 om 10:35
Heej!
Wat leuk dat het goed bevallen is!! Die contacten maken je vaak alleen maar sterker!
En 600gram lichter, is nooit verkeerd toch!!;)
Geniet ervan.

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan