Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 11, 2012

KathyH1981 woog op het moment van schrijven 60.80 kg (bmi: 21.54).

Wat een teleurstelling, wat een teleurstelling... ik kan wel janken :--(
Zondag = weegdag. Deze ochtend ging ik vol verwachting op de weegschaal staan. Ik hoopte immers - voor het eerst in zo'n 9 maanden - terug de 5 voor mijn gewicht te zien, maar die stond er niet. Er stond in de plaats: 60.8kg, oftewel: 700 gram meer dan donderdag 8 maart. What the fuck! Ik terug op die weegschaal, misschien had ik iets verkeerd gedaan... niks van: opnieuw 60.8kg. Heb het daarna zelfs nog eens geprobeerd, maar de weegschaal bleef onverbiddelijk: 60.8kg. Ik kan wel janken. Hoe kan dat nu?

Ik heb al naar redenen zitten zoeken, maar ik kan er eigenlijk geen vinden. Alles wat ik gegeten heb, staat in mijn eetdagboek. Het is gewoon een rekenkundige onmogelijkheid dat ik 700gram bijkom op 3 dagen terwijl de laatste 3 dagen foodwise rond de 1450kcal lagen. Vrijdag ben ik ook gaan sporten (en neen: 700gram spieren bijkomen van 1 keer te sporten is een nog grotere rekenkundige onmogelijkheid). Vandaag ga ik gaan lopen (hoewel de goesting nu wel even erg ver te zoeken is). Ik heb al van alles zitten denken: gisterenavond op restaurant gegaan: thaïs (le baan thai - gent). Champignongmengeling met chili gegeten met misschien 100gram gekookte rijst. Geen alcohol gedronken, enkel water. Hebben die misschien een klont boter van 500gram in mijn eten gedraaid om mij te kloten of zo? Ik ben ook sinds gisteren ongesteld. Zou dat er iets mee te maken kunnen hebben. Ik weet het niet, ik betwijfel het.

Ik ben enorm teleurgesteld, ik probeer het van me af te schrijven. Ik mag even teleurgesteld zijn, dat is normaal. Het zal moeite vergen, but I gotta get my act 2gether. Ik was zo goed bezig. Correctie: ik ben zo goed bezig. I did everything right. Ik kan gewoon niet meer doen (althans op een gezonde manier). Ik moet me er dus overzetten. :ineedahug:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan