Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 11, 2012

Linnies woog op het moment van schrijven 88.40 kg (bmi: 24.49).

hallo,...

wat een heerlijke dag en dan heb ik het niet alleen over het weer.vanochtend was de weegschaal weer erg lief tegen me,weer 2 onsjes eraf.ok,...2 ons,maar voor mij is het er toch vanaf!vanochtend lekker een stuk wezen fietsen met ons drieetjes,op de mountainbike,natuurlijk.alleen stanley niet,die had zijn eigen fiets(yabber)en voor de eerste keer waren de kilometers ook niet al te slecht,33.4 kilometer gefietst.
van stan vond ik het helemaal super!ik ben trots op hem.we hebben hem namelijk helemaal niet horen zeuren over een zere kont of dat hij het zat was,niets!
wel hebben we een pitstop gehouden bij de mac donalds,ik braaf een ceaser-salade,zonder de croutons!zometeen ga ik samen met jaap de tuin opruimen,ook een goede calorie verbrander.en dan lekker op de bank hangen.we eten makkelijk,dus niet al teveel poespas.het is immers zondag en we hebben al zat gedaan voor vandaag,maar wel met veel plezier!!

succes weer allemaal!

liefs lin

March 11, 2012 om 15:22
Hoi! Ja, in de tuin werken tikt lekker mee voor de calorie-verbrander! En lekker een heel eind gefietst, goed hoor! Inderdaad: 2 ons is 2 ons en die zijn er mooi vanaf. Volgende week blijft gelukkig mooi weer, kunnen we nog veel meer buiten doen!
Onbekend
March 12, 2012 om 05:09
Hoi hoi,
Wat lekker, weer 2 ons er af. Alle kleine beetjes helpen om onze kilootjes kwijt te raken toch?!!
Wat een heerlijke zondag zo te horen. En wat lekker dat jullie zo'n stuk gefietst hebben. Wij willen dat ook weer wat meer gaan proberen met de kids. Zij zijn nu bijna 6 en hopen nu ook weer wat verder te komen nu ze een wat grotere fiets hebben. Hoe oud is jullie zoontje?
En heel herkenbaar... de tuin opruimen. Hebben wij ook gedaan. Het kon gewoon in een t-shirtje. Lekker hoor.
Mijn moeilijke bui is weer over dus ik ga er deze week meer met frisse moed tegenaan.
Bedankt voor je steun!
Liefs van mij.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan