Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, March 11, 2012

MsDuvie woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 33.87).

Ik merk dat ik naar verhouding veel te veel koolhydraten tot me neem... Dus Ik ga eens proberen mijn percentage eiwitten in mijn dieet te verhogen ... Voornamelijk omdat ik me na een eiwitrijke maaltijd lekker verzadigd voel (ook voor langere tijd) ... Iemand tips? :p Iig zorgt dat ervoor dat ik zo min mogelijk moet snoepen en zo min mogelijk sapjes moet drinken... en natuurlijk wat anders moet verzinnen voor een broodmaaltijd X| Dus als iemand ideetjes heeft voor een meeneembare eiwitrijke maaltijd hoor ik het graag ^^
Ook heb ik vandaag gehoord dat Humanitas Kinderkamp doorgaat waarbij ik weer als leiding van de partij zal zijn (YAY!) Ik kijk er weer naar uit :D

March 12, 2012 om 06:33
Hoi MsDuvie,

Moeilijk is dat he? Om goed op je percentage's te letten? Ik heb ook altijd het idee dat als je niet op let je onwijs veel koolhydraten binnen krijgt waar je eigenlijk niet zo veel mee kan ;) Hopelijk gaat het je lukken om wat eiwitrijker te eten. Tips... mmm... Misschien een salade ofzo? In sla zit bijna niets en dan bijvoorbeeld met zalm en een gekookt ei er doorheen? En noten? Maar daar zitten weer meer vetten in, al gaat je koolhydraten % daar weer mee omlaag natuurlijk. Hopelijk kom je er aan uit.

Wat leuk voor je dat het kamp doorgaat. Wat houdt het precies in?

Succes!

Liefs
March 12, 2012 om 12:18
Hoihoi! Ik denk dat ik voornamelijk altijd ben aangekomen door te veel koolhydraten eten XD want erg vet heb ik nooit gegeten... dus meer eiwitten! en ben inderdaad al meet vis/ei en groente aan het eten... noten ben ik nog beetje huiverig voor (aangezien ik niet kan stoppen deze te eten meestal XD)
Humanitas doet een kamp organiseren voor kinderen met een "moeilijke" achtergrond... kinderen van mensen die geen geld hebben of asielzoekerskinderen... en dan ga ik mee als leiding :)
Ik ben vorig jaar voor de eerste keer mee geweest en het was écht ZO leuk! maar er was sprake dat het dit jaar niet zou doorgaan omdat we geen coordinator hadden... maar nou gaat het waarschijnlijk wel door (coordinator gevonden!) als we de lokatie kunnen geregeld krijgen ^^. en in april heb ik trainingsweekend ^^.(mini-kamp voor alleen de leiding)
March 13, 2012 om 15:03
hey hey , ik ben echt een ramp met kolidraden en eiwitten ik eet meestal wat ik denk dat gezond is :) dus daar kan ik je helaas niet bij helpen wel super dat je mee mag doen als leiding aan het kamp keep up the good work !
March 14, 2012 om 04:51
Ik ben er ook geen held in... zo dacht ik dat melk of yoghurt wel meer eiwitten dan koolhydraten zouden bevatten (NIET DUS!) ... achjah ... Maar ik kijk écht uit naar het kamp en naturlijk ook trainingskamp :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan