Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

AAAAHHHHH, bijna!!! Ik heb mijn nieuwe gewicht ingevoerd. Ik ben weer afgevallen en mijn eerste doel is om een BMI te hebben onder de 27. Laat ik nou vandaag exact op de 27 zitten. Tja, dat is natuurlijk net niet mijn doel gehaald.

Maar ik ga er nog steeds voor hoor. Volgende week om deze tijd heb ik mijn eerste doel gehaald. Daar ga ik echt voor.

Gisteren weer heerlijk gelopen. Mensen wat is het toch mooi weer. Ik moet echt een zomershirt gaan kopen om in te rennen. Het wordt veel te warm met die lange mouwen. Ik was mijn eigen omgeving een beetje zat, dus ik ben in de auto gestapt en naar het bos gereden. Daar heb ik heerlijk een rondje kunnen maken. 10 minuten aan 1 stuk. Ik had een paar weken geleden niet mogen dromen dat ik dat zou volhouden, maar het ging weer verbazend makkelijk. Goede muziek doet toch een hoop hoor. Ik volg nu nog een schema. Het lijkt me ook heerlijk om zometeen mijn oordopjes uit te kunnen doen en te kunnen genieten van de rust van het bos. Maar dat duurt nog een paar weken.

Ik ben nu in ieder geval helemaal happy. We gaan binnenkort ook voor een nieuwe fiets kijken. Kijken of ik misschien een wat sportievere uitvoering kan vinden, zodat ik meer kan bewegen.

Ik voel me steeds fitter en durf mijn oudere kleding nu ook wat vaker uit de kast te halen. Ik ben al vijf kilo afgevallen. Nog een flink aantal meer te gaan.

:ikbenhetwaard:

Groetjes,:nanda:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan