Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

Essie18 woog op het moment van schrijven 74.60 kg (bmi: 27.07).

Zo. Zoals te zien in mijn mooie grafiek, is dat afvallen de eerste drie maanden van het jaar jammerlijk mislukt.

Om te beginnen begon de weegschaal kuren te vertonen. Het pootje met de draadjes voor de metingen zat los, en afhankelijk van hoe je m terugstopte gaf ie andere waarden terug. Een meting kon daardoor meer dan 2 kilo verschillen. Lekker betrouwbaar!

En toen kwamen de paaseitjes in de winkel. Combineer dat met een echtgenoot die heel veel houdt van chocola en zich totaal niet kan inhouden, en ik kon de verleiding ook niet weerstaan. Bovendien wist ik toch niet wat ik precies woog. En ik fietste met regelmaat naar mijn werk, en ben sinds eind januari weer aan het squashen, 1 keer in de week. Dus ik dacht dat het allemaal wel mee zou vallen.

Maar toen begon mijn kleding toch weer wat strakker te zitten, minder comfortabel. Na de aanschaf van een nieuwe weegschaal bleek waarom... een flink aantal kilo's erbij!

Dus, met hernieuwde motivatie... gaan we toch eens proberen of we dat getalletje weer omlaag kunnen krijgen. Het wordt tenslotte mooier weer, dus dan wil je je gewoon lekker voelen in je eigen lijf.

Bovendien ga ik over anderhalve week bij een nieuwe werkgever aan de slag. Waarvoor ik iedere dag een uur in de auto moet zitten - dus fietsen is niet echt meer een optie. Het gemis van die dagelijkse lichaamsbeweging ga ik ook nog wel merken denk ik. Maar eerst maar weer eens naar een acceptabel gewicht. Want ik heb toch niet voor niks zo mijn best gedaan afgelopen jaar!


April 2, 2012 om 16:40
hoi Es,
Goed dat je je motivatie hebt herpakt!!! Wel balen dat je zo lang in de auto moet zitten iedere dag. Maar hou de moed erin! De zon gaat weer schijnen, dus lange wandelingen in het park komen eraan. of wii fit plus gebruiken. Dat ga ik morgen doen (vandaag verslapen :-|)
al met al, dikke knuffels en veel succes!!!! :-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan