Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

Kaartje1987 woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 23.72).

Vandaag een nieuw begin! Gisteren ging toch niet zo best, gisterenavond heb ik ook weer lopen snaaien. Vandaag dus maar met goede moed opgestaan en tot nu toe gaat het goed. Ik probeer echt 3 hoofdmaaltijden per dag te eten en 3 tussendoortjes. Dit is soms nog wel even wennen, want ik had hiervoor nooit zo'n best eetpatroon. Ook vermoeidheid en drukte op het werk spelen mee, ik merk dat ik door moeheid of drukte/stress makkelijker ga snaaien. Iemand tips hiervoor? Hoe blijf je fit onder stress of drukte? Ik ga vanavond weer even lekker sporten en donderdag heb ik een intakegesprek op de sportschool voor het PersonalFitplan Afvallen. Dan wordt ik ook gewogen en gemeten. Ik ben zoooo benieuwd wat mijn vetpercentage nu is! IK heb het ongeveer een maand geleden laten meten, toen was het 34. Ik kwam toen van de 37 af (december). Ik hoop echt dat het minder is dan 34!
Zo eerst maar eens vergaderen tot 16 uur (Gaaaaap!) en dan lekker met mijn neus in de zon op de fiets naar huis en de sportschool in!

Liefs
Karin

Onbekend
March 20, 2012 om 07:18
Hahaha nee.. helaas niet! Ergens anders gewoon los kaartje gekocht haha!

Zo'n intake heb ik ook gehad? Welke sportschool zit je? Sportcity? Heb ik ook gehad.. In 30 oktober was het bij mij 36 % en half december 33.8 %.. eigenlijk moest ik januari weer terug komen.. maar dat moet ik nog steeds doen haha.... dus binnenkort even afspraak maken! :)

Je dag klinkt en ik hoop dat je niet in de verleiding komt om te snoepen! Ik heb ook niet echt tips! Probeer gewoon niet in de kast te kijken wat er voor lekkers is, dan komt het wel goed haha...

XX
March 21, 2012 om 09:23
Heej, Ja ik zit ook bij Sportcity! Ik dacht het al bij jou te zien aan je groepslessen haha.
Ik ben erg benieuwd naar morgen, we gaan het zien!

xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan