Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

Martine1959 woog op het moment van schrijven 69.50 kg (bmi: 24.33).

Heb met de instructeur van de sportschool een nieuw trainingschema gemaakt. Meer cardio, om vet te verbranden. Wel zwaar maar de moeite waard om te proberen. Ik merkte nl. dat ik nu makkelijker de gewichten hef, maar de vetverbranding gaat erg langzaam. Daar moet verandering in komen. Ik probeer 2 x per week te trainen en hoop op resultaat. Maar het blijft moeilijk om de discipline op te brengen om na mijn werk naar de sportschool te gaan. Meestal ben ik er pas om 18 uur, eigenlijk al met gierende honger, en dan moet ik nog me in het zweet gaan werken. Ik eet nu maar wel iets van tevoren anders gaat het niet goed.
Een banaan of een stukje 30+ kaas. Dan eet ik maar wat minder als ik weer thuis ben.
Ik loop nu ook 's avonds na het eten vaak weer weer een flink eind. Heerlijk met dat mooie weer. Op deze manier moet er wel een paar ons af gaan deze maand.

March 20, 2012 om 08:05
Hoi Martine,Goed gemotiveerd bezg, hoor..... maar niet met honger gaan trainen.
Voor cardio kun je het beste wat koolhydraten eten en als je spierversterkende oefeningen doet, kun je ze het beste voor de cardio doen.
En kun je het beste erna eiwitrijk eten. Dit is beter voor de spieropbouw en als je niet teveel koolhydraten eet na het sporten, verbrand je je reserves (vet) beter.

Succes en groetjes
March 21, 2012 om 02:32
Hoi Martine,

Lijkt me wel verstandig om iets te eten voor je naar de sportschool gaat. Gewoon een Evergreen of iets anders, zoals wat jij schrijft. Jezelf helemaal uitputten is ook niet gezond.
Ben benieuwd of je inderdaad meer resultaat ziet zo! Ik heb een redelijke verdeling tussen cardio en kracht, denk ik, omdat ik ook erg van de groepslessen houd en dat veel cardio is. Maar ben benieuwd wat het jou gaat opleveren! Ik ben van plan om ook wat buiten te gaan hardlopen, moet met dit weer heerlijk zijn, nu nog even tijd voor vrijmaken! Misschien dit weekend maar eens proberen....

March 21, 2012 om 07:00
Goed bezig !! en naast de sportschool kunnen we ook weer lekker naar buiten :whoepie:
Succes !!
March 22, 2012 om 03:07
Je bent goed bezig joh!! Dat moet toch gaan lukken. Ik doe ook momenteel mijn best om veel te bewegen, maar de grap is de dagen dat ik minder beweeg ben ik een dag later lichter op de weegschaal dan dat ik veel beweeg. Spieren versus vet denk ik.

Geniet van het prachtige weer en heel veel succes met afvallen!!

Groetjes Christel
Onbekend
March 22, 2012 om 18:37
Hej Martine,

Wat goed van je om ondanks je drukke werkzaamheden toch nog 2 x per week de sportschool in te duiken. Maar ik zou toch wat meer eten voordat je aan de training begint. Dan is het denk ik beter vol te houden, zowel de training als de regelmaat om naar de sportschool te blijven gaan.

Succes en geniet lekker van het mooie weer.
Groetjes Hans
Onbekend
March 27, 2012 om 02:27
Sporten gaat goedkomen!!
Heb idd al enorm veel bereikt,maar moet niet weer gaan verslonzen.
Dus nu weer hard aan de slag...

Nog succes met de laatste 1.5kg :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan