Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

RoxanneH woog op het moment van schrijven 116.70 kg (bmi: 36.02).Lieve buddies,

Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed hoor! Ik wilde jullie even bedanken voor alle lieve reacties van de afgelopen dagen. Deze doen mij echt onwijs goed!!!!

Hier gaat alles dus nog steeds goed. Alhoewel, gisteren heb ik ''waterloos'' dagje gehad en dit voelde eigenlijk niet zo heel erg goed, maar ik was al 't water gewoon even spuugzat. Vandaag grijp ik weer gewoon naar het water hoor! Begrijp me trouwens niet verkeerd hoor...ik heb mij gisteren heel netjes gedragen. Ik dronk thee (zonder suiker en zoetjes) en coca cola zero. En op dit moment zit ik aan een verse jus d'Orange!

Ik was gisteren even aan het winkelen met mijn zus en ik bedacht me ineens dat ik een hele leuke motivatie heb gevonden! Als ik mijn vakantiegeld krijg en ik ben wat kilo's afgevallen ga ik een nieuwe outfit shoppen!! Ik heb er nu al zin in en ik hoop echt dat ik tegen die tijd een maatje minder heb! Ik heb nog zo'n twee maanden ''de tijd'' dus ik ben erg benieuwd!

Ik heb trouwens nog een leuke tip voor als jullie trek hebben in chippies!

Neem een aardappel met schil. Spoel deze goed af en gebruik bijvoorbeeld een kaasschaaf om er dunne plakjes van te maken. Doe de plakjes in een schaal met koud water en spoel ze af tot ze niet meer troebel zijn. Dep ze even droog met een keukenpapiertje. Leg de schijfjes op bakpapier en dan op een bord welke bestemd is voor de magnetron. Bestrooi de schijfjes met kruiden naar keuze, maar ik neem altijd zeezout.

Je hebt geen oven-stand nodig, gebruik gewoon je normale magnetron! 6 minuten op vol vermogen, even omdraaien en dan nog 3 minuten op half vermogen. Het is per magnetron natuurlijk net iets anders, dus houd ze even goed in de gaten!

Zo heb je toch iets lekkers terwijl het eigenlijk niets meer is dan een aardappel en wat zout/kruiden. Je gebruikt geen olie.

Liefs, Rox

March 20, 2012 om 11:15
:berichtje:
jij gaat ook lekker hoor, al 12,5 kilo eraf.
Ga zo door!
:rotsje:
March 20, 2012 om 11:44
Hoi Rox,

Bedankt voor de goede tipen hoewel ik meer een zoet mens ben kan dit , op z'n tijd ook heel lekker zijn.
Ben alleen bang dat je redelijk veel zout binnen krijgt omdat ze zo dun gesneden zijn en dus veel plakje. Zelf zou ik het met paprikapoeder doen.
Jij gaat goed en gewoon =gazodoor=
:fijneavond:
:tian:
March 20, 2012 om 12:17
:hi: Hoi Roxy!

Dat is echt een heel mooie beloning, om naar uit te kijken.
:zethemop:
Ik hoop, dat je 2 maten kleiner kan kopen!!! :yougogirl:

Ik vind je chips-tip heel erg leuk. :+:
Ik ga hem echt een keertje uitproberen. :chips:
Ik hou wel van chips nl.
Maar koop het nu nooit, omdat ik de hele zak opeet. (duizend kalorien of zo :ss: )
Misschien kan ik dan toch nog eens een handje maken.
Lijkt me bovendien lekker, omdat het dan nog warm is! :mmmlekker:
:gazodoor2:
:bye: Katje.
March 20, 2012 om 12:17
:hi: Hoi Roxy!

Dat is echt een heel mooie beloning, om naar uit te kijken.
:zethemop:
Ik hoop, dat je 2 maten kleiner kan kopen!!! :yougogirl:

Ik vind je chips-tip heel erg leuk. :+:
Ik ga hem echt een keertje uitproberen. :chips:
Ik hou wel van chips nl.
Maar koop het nu nooit, omdat ik de hele zak opeet. (duizend kalorien of zo :ss: )
Misschien kan ik dan toch nog eens een handje maken.
Lijkt me bovendien lekker, omdat het dan nog warm is! :mmmlekker:
:gazodoor2:
:bye: Katje.
Onbekend
March 20, 2012 om 16:16
Hoi Rox,

Bedankt voor je berichtje. Ik denk dat je me verkeerd heb begrepen. Ik heb niet met mijzelf afgesproken dat ik één dag per week alles mag eten en me mag volproppen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik één dag iets mag eten dat ik normaal niet zou eten. Alleen ging dat zaterdag niet zo lekker. Maar dat is een aandachtspunt van mij. Eentje blijft namelijk niet eentje. Maar ook dit is een les om van mijn eetverslaving af te komen. Ik moet daar namelijk ook mee leren omgaan.

Verder heb ik wel weer alles netjes opgepakt. Ik heb heerlijk (gezond) gegeten en gewandeld.

Wat een lekkere tip van de chipjes! Dat ga ik zeker een keer proberen. En een super toffe beloning! Het is zo heerlijk om je eigen maat te pakken en te merken dat je een maatje (of meer maatjes) kleiner hebt :) Dat maakt shoppen dan opeens wel leuk!

Heel veel succes en ga zo door :)

Groetjes Stephanie
Onbekend
March 20, 2012 om 16:37
Nee natuurlijk ben ik niet boos :)

Het heeft me wel weer even met beide benen op de grond gezet (ondanks dat ik het niet helemaal zo bedoelde). Je hebt namelijk wel een kern van waarheid. Niet dat ik van plan ben om alles op te eten, maar wel over dat het zo zonde is. Daar ben ik het helemaal mee eens. Het is fijn om dat ook een keer te horen.

Ik ben zo ontzettend blij met de steun van mijn buddies. Kijk er altijd naar uit om een berichtje en of dagboek van mijn buddies te lezen. Dus bij deze heel erg bedankt voor je steun.

:roos1:
March 20, 2012 om 17:01
Hoi hoi!! Leuk dat we buddy's zijn! Ik snap helemaal je motivatie om straks een nieuw outfit te gaan shoppen! In september ga ik een weekje naar Istanbul en wil daar dan een leren jasje op maat laten maken, dus eigenlijk wil ik voor die tijd ook nog wat kwijt! Anders heb ik straks een op maat gemaakt jasje wat gaat slobberen (of waar ik weer uit knap na verloop van tijd).
Ik ga je volgen!! Kunnen we elkaar stimuleren.
Onbekend
March 21, 2012 om 06:56
hee hee!

Wat leuk om zo een doel te stellen he! Dat heb ik met mijn bikini hihi.. Heb echt een hele mooie gezien in scheveningen, dus zodra ik op gewicht ben gaan mijn vriend en ik daar heen voor een mooie bikini! Die chippiesvervanger mag ik helaas niet, ik heb mijn blokjes kaas hihi!

Zet hem op deze week, je kan het!

Vindt je trouwens nu ook al een mooie meid om te zien:)

Liefsx
Onbekend
March 21, 2012 om 10:01
Ja, water blijft een moeilijk punt, ook bij mij. En mooi dat je nu een duidelijk doel voor ogen hebt! Dat kan inderdaad wel helpen met de motivatie. Trouwens, nieuwe kleding kopen is altijd leuk, hi hi. Succes ermee. Volgens mij ga je heel goed!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan