Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 20, 2012

Tieme woog op het moment van schrijven 123.80 kg (bmi: 37.79).

Ik wist ook niet dat het kon. En ik had er nooit rekening mee gehouden dat het bij mij zou gebeuren.
Maar vandaag had ik een afspraak met dokter Swank en hij vertelde dat we eigenlijk wel kunnen stellen dan de gastric bypass voor mij mislukt is....
(meer over mijn afvalgeschiedenis bij 'weegschaaltjes')
De dokter snapt het ook niet dat ik zo veel kan eten en honger heb. Fysiek gezien zou het onmogelijk zijn om mijn hoeveelheden te eten.
Mijn pounch is een cm langer dan bij een gemiddelde GBP-er, maar dat zou niet zo veel uit mogen maken. Mijn eten zakt direct mijn darmen in.
Ik heb ook nog geen vaste ontlasting gehad na de operatie, maar dat kan ook met de verwijdering van de galblaas te maken hebben.
De dokter raadt me aan een second opinion aan te vragen met dokter Janssen in Arnhem. (duurt dan wel zeker een maand nog)
Maar gezien mijn ervaringen na de operatie zit ik niet te wachten op weer een operatie.
Ik wil wel zeker weten dat ik van alle opties op de hoogte ben en dat ik er alles aan gedaan heb.
Bij de NOK heb ik aangegeven dat ik wel wil stoppen met hun natraject. er zitten daar alleen succesverhalen en die zijn zó anders dan mijn verhaal, dat dat heel erg frustreert.
Het zal nu daar in het team besproken worden hoe dat opgevangen kan worden.
Misschien met persoonlijke sessies en misschien kan ik over naar een NOK-groep voor mensen zónder operatie.
Want ik weet zeker dat ik wel hulp nodig heb...
Gedoe allemaal!
Zijn er andere mensen met deze ervaringen? Dat zou ik graag willen weten!

May 1, 2012 om 13:51
Hee Bettina,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
Hoe gaat het nu met je???

Ik ben sinds afgelopen vrijdag weer strak in het ritme.... is ook dringend nodig want ik ben nog nooit zo zwaar geweest....

Hoop dat we mekaar gewoon gaan steunen!!
Samen komen wij er wel!

Liefs
:helleni:
March 19, 2013 om 19:58
Hoi Bettine, hoe gaat het nu met jou? Ik zit met de zelfde ellende, na een GBP en een Redo. Ben jij naar Arnhem voor een second opnion geweest? Ik overweeg dat namelijk.
Ik hoop wat van je te horen.
Groetjes MOnique
March 20, 2013 om 10:29
Hoi.

Ik heb het eigenlijk helemaal opgegeven nu... Het kón niet misgaan hadden ze gezegd. En toch ging het mis en flink ook. Ik heb inderdaad een second opinion gehad bij dokter janssen in Arnhem/Velp. Hij kon me eigenlijk niets vertellen. Het ziet er uit alsof alles goed is gedaan, maar dat het resultaat uiblijft , dat kan hij niet verklaren. Hij kwam ineens met heel andere cijfers over slagingspercentages. Minder rooskleurig. Het is toch een hele industrie he...de biatrische chirurgie. Ze halen je binnen met mooie verhalen, maar niet alles wat ze zeggen klopt.
Balen voor jou dat het niet werkt ook bij jou. Ik hoop dat je er een beetje goed mee om kunt gaan. ik heb het er best moeilijk mee. Ik kom echt weer aan en (vr)eet alles wat los en vast zit..grr ellende he!
Sterkte met wat je verder gaat doen!

Bettine
March 25, 2013 om 05:58
Hallo Bettine,
Lange tijd niet gesproken..
Ik zie dat het bij jou niet helemaal gaat zoals het zou moeten kunnen. Had dr. Janssen nog andere opties?? Ik ga eerdaags ook het traject in; mijn maagbandje is kapot en ik ga dus ook het traject in voor een GBP..nieuwe maagband is geen optie,omdat mijn slokdarm verwijd is..De oude zou gerepareerd kunnen worden,maar blijft dan leeg (kan niet meer opgespoten worden ivm die slokdarm) ..en is dus ook geen optie..ik ben benieuwd..vind het doodeng..
Groetjes,Marian
March 28, 2013 om 09:07
Hoi Bettine... Hoe is het nu met je????
Hoop dat ht toch goed met je gaat....

Laat je nog eens wat horen?

Groetjes Hellen
April 28, 2013 om 03:12
Het gaat onveranderd met me. geluk in de liefde, maar het afvallen is weer aankomen geworden.
Ik leg me er maar bij neer. De gastric bypass doet zijn werk niet en ik heb even geen puf om weer echt zelf te gaan lijnen.
April 28, 2013 om 10:09
Hallo Bettine,

Wat een gedoe allemaal rondom de GBP..Hoop dat het voor mij beter gaat werken..
geluk in de liefde schreef je..vertel..
April 28, 2013 om 10:30
'At my all time low' toen ik pp mijn zwaarst was en me het beroerdst voelde, kwam ik Pieter tegen. Hij heeft me tijdens en na de gbp heel fijn gesteund en we zijn toen erg naar elkaar toegegroeid. Inmiddels ken ik hen zo'n 2 1/2 jaar en doordat jij me neemt zoals ik ben, is het mislukken van de gbp voor mij beter te handelen.
April 28, 2013 om 10:59
lol..was getypt op mijn iphone..veel foutjes...moest zijn:
'At my all time low' toen ik op mijn zwaarst was en me het beroerdst voelde, kwam ik Pieter tegen. Hij heeft me tijdens en na de gbp heel fijn gesteund en we zijn toen erg naar elkaar toegegroeid. Inmiddels ken ik hem zo'n 2 1/2 jaar en doordat hij me neemt zoals ik ben, is het mislukken van de gbp voor mij beter te handelen.
July 18, 2013 om 04:12
Hoi Tieme,
Hoe is het met jou????
Ondanks jouw tegenvallende gbp hoop ik dat het goed met je gaat...
Ik ben inmiddels ook het traject ingegaan en krijg naar alle verwachting in eind september mijn gbp......
Uiteraard hoop ik op een beter resultaat......

Groetjes
:helleni:

July 18, 2013 om 10:09
Hoi daar!
Nou het gaat goed met me hoor! ik ben gelukkig! In vele opzichten, maar NIET voor wat betreft de gbp. Die is compleet mislukt. gevalletje pech...einde oefening. ik kan ALLES eten en grote porties. ik heb ook nog steeds honger en GEEN dumpings... geen rem dus. en zonder die rem gaat het bij mij fout. ik ben dus weer aan het aankomen.
ik wil me er niet te druk om maken. de nasleep van de operatie was voor mij heel spannend en ik ben blij dat ik nog leef!
De gpb heeft me dus weinig goeds gebracht, eerder ellende, want mijn darmen kunnen alles niet zo goed handelen. ik heb een lactose intollerantie gekregen, ik heb veel 'gas' en ik heb geen vaste ontlasting meer en ga wel 3 keer op een dag.
Ik hoopte dat de gpb een oplossing voor mij zou zijn, maar de artsen hebben het te rooskleurig over laten komen.
Ik hoop natuurlijk dat het bij jou wél baat zal hebben! Ik ben een uitzondering, maar er zijn er zeker meer zoals ik. Ik wens je dus een goed traject toe en veel goeds na de operatie!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan