Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Led woog op het moment van schrijven 70.10 kg (bmi: 27.38).

Het is toch echt dramatisch, het afvallen wil maar niet lukken. Ik krijg de knop niet om. Gelukkig kom ik ook niet meer aan en blijf ik onder de 70, maar ik wil voor de zomer echt op de 65 zitten. Nu met pasen voor de deur en mijn verjaardag zal het wel moeilijker worden, maar we gaan er voor.
Ik ga iedere dag een stempel op de kalender zetten als ik mij die dag netjes heb gedragen. Bij 15 stempels geef ik mijzelf een cadeau, wat weet ik nog niet, dus als iemand een leuk idee heeft.........
Ook ga ik weer meer sporten. Zaterdag de 1e les van 'Start to run' weer gelopen. Dat was echt wel weer lekker. Eigenlijk moet ik vandaag dan de 2e les, maar ik heb al Zumba, dus dat gaat hem niet worden. De 2e les moet dan morgen maar.
Pasen is zo'n rottijd met al dat chocola, maar van mezelf mag ik wel een paaseitje 's avonds bij de thee. Het MAG maar hoeft niet!
Net mijn kommetje havermout op en ik ga maar eens een bakje klaar maken met wat ik vandaag mag eten. Ik moet eerlijk zeggen dat werkt bij mij wel goed. Ik leg 's ochtends mijn tussendoortjes in een bakje en dat mag ik dan hebben die dag. Ik mag wel onbeperkt rauwkost eten.
Voor vandaag leg ik een appel, wat aardbeien en een plak ontbijtkoek in het bakje.

Nou daar gaan we weer. Vol goede moed.........

Onbekend
April 2, 2012 om 11:17
lastig he,afvallen. wel ben ik er achter gekomen dat er in een klein stukje chocola veel kcal zitten. dus daar ben ik mee op gehouden. vrijdag middag gun ik me een klein stukje.
En wat ideeen voor een beloning....
heb je iets wat je leuk vind. Ik heb voor me zelf toen ik onder de 75 kwam een tijdschrift kado gedaan. en onder de 70 krijg ik een boek en onder de 65 nieuwe kleding en van mijn man garen voor mijn borduurmachine.
Led
April 2, 2012 om 11:41
Tja...... bij de 70 had ik mijzelf ook een tijdschrift cadeau gedaan. Nou ja tijdschrift de Mjam taart (niet zo goed als je wilt afvallen, maar wel leuk voor de hobby)
Een boek koop ik al zo vaak, dus dat is niet echt een beloning. Nieuwe kleren moeten er zo wie zo komen, misschien dat maar als beloning doen.
Led
April 3, 2012 om 15:17
Ik weet wat ik mezelf cadeau doe. Ik ben hard aan een nieuwe sport out fit toe. Bij 10 stempels wordt het dus een nieuwe sportoutfit.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan