Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 100.20 kg (bmi: 32.72).

:halloallemaal:

Helaas nog geen goed bericht uit Hengelo. Het gewicht is nog niet weer beneden de magische grens van 100 kg. Dat houdt in dat ik inmiddels 2 kg achter loop op het afvalplan en dat voelt niet goed. Ik heb de startdatum op vandaag gezet met het gewicht van vandaag en de einddatum 14 dagen later. Geen ramp, dat is nog altijd ruim voor de zomervakantie.
Nee, ik moet nu schrijven "voor de zomer", want na de zomer heb ik altijd vakantie. Ik begin aan het idee te wennen en krijg er steeds meer lol in.
Maar nu eerst een paar maanden werken aan een leuk gewicht. Dat moet lukken.
Hier bij AH zijn alle soorten kwark uitverkocht, niet te leveren. Zal wel landelijk zijn. Ik heb nu van het AH merk de yoghurt Turkse stijl ontdekt. Heerlijk stevig. Daar houd ik van.
Dus ik kan weer vooruit en eet deze week weer uit een ruime keuze dr. Frank recepten. Dan moet het lukken op mijn afvalschema vooruit te lopen. Dat is beter dan achter de feiten aanlopen.
Ik wens iedereen veel succes deze week met afvallen.
:gekelogtenberg:

Onbekend
April 2, 2012 om 03:29
Geke,
Balen dat je nu weer boven de 100 zit. Gewoon doorgaan met vallen en opstaan. Waarom kunnen wij niet alles eten zonder aan te komen? Ga je na de zomer ook stoppen met werken net als je man? Lekker zeg! Ook hier in het westen is de AH kwark niet leverbaar. Ik ga ook die Turkse versie proberen. Deze week ga ik koolhydraatarme pizza maken (ik heb koolhydraatarme pizzameel) en het beleg geeft geen problemen. Je hoort nog of het lekker is.
:succes:de komende week
April 4, 2012 om 05:19
He Geke,
Je vroeg of ik en afvalplan heb. Nou, niet een vast plan, ik ga er wel voor zorgen dat ik onder de honderd blijf, liefst 90 natuurlijk!
Vanmorgen dus weer 99,7 , en nu doorzetten!
Jij bent gelukkig ook weer in de negens, dus we zijn weer op de goede weg.....
Straks weer een low-carb-brood bakken, dat is erg lekker...
Succes Geke en wat een heerlijk vooruitzicht dat je na zomer gaat vutten!
:broulond:
April 4, 2012 om 07:13
Geke ik heb wel een broodbakmachine maar ik vind het leuker om zelf te kneden, wat olie en zout en sesamzaadjes erdoor, dan na het rijzen nog zaadjers eroverheen. het brood is vrij compact maar dan vult het goed vind ik. op facebook zet ik zo wel even foto's...
Het gekochte low-carm brood is ook prima te eten maar dit vind ik leuker om te doen vandaar..
April 4, 2012 om 09:29
Hi geke, ik kom even kijken hoe het met je gaat. Net als bij mij zo te zien. Veel geschommel rond de 100. Maar net als jij vastberaden dit jaar onder de 90 te komen. Na een pauze van bijna een jaar moet ik maar weer eens mijn best gaan doen. Lekker dat je stopt met werken, het is heerlijk. Veel succes met afvallen. Ik zal niet veel schrijven want het wordt steeds hetzelfde heb ik het gevoel.
Groetjes merel
Onbekend
April 4, 2012 om 12:14
Altijd leuk om te lezen dat mijn schrijfsels gewaardeerd worden. Overigens ik loop al jaren en kilo's achter op mijn afslankplan. Gewoon doorgaan, niet opgeven en de moed erin houden. Klinkt afgezaagd, is ook afgezaagd maar op een dag moet het echt gaan werken.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan