Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Oranjevla woog op het moment van schrijven 74.90 kg (bmi: 25.61).

Hoi allemaal,

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad. Even weg van het huis waar ik bijna de hele dag zit, nu ik geen baan heb. We hebben een weekendtas en de kat ingeladen en zijn naar het huis van mijn schoonouders gegaan in Brabant. Mijn schoonouders zijn zelf een wereldreis aan het maken. Maar goed, wij hebben het huis weer even gecheckt, de oma's bezocht en geholpen en lekker wezen shoppen in Eindhoven. Ook uit eten geweest bij een wokrestaurant, lekker! Ik heb me wel ingehouden en alleen maar vis, gamba's en wat kleine dingen gegeten, maar wel een toetje met ijs maar ook veel vers fruit. Het probleem is dat al het eten wel erg zout was dit weekend en ik niet heb gesport, dus de weegschaal sloeg een beetje uit naar boven 74,9 kilo. Maar dat was te verwachten. Komt met 3 dagen wel weer goed hoop ik, vrijdag was ik nog 74,0 kilo. Vandaag zo zoutloos mogelijk, veel groene thee en weer even sporten natuurlijk.

Van dit weekend gelukkig wel wat hernieuwde energie gekregen om weer actief met wat dingen aan de slag te gaan.

Iedereen heel veel succes deze week!

Liefs Li

--------------------------
UPDATE 3 april

Zie je wel, het was voornamelijk vocht. Na een dag zo goed als zoutloos eten, veel groene thee en naar de sportschool ben ik 74,2 kilo en weer bijna op mijn laagst van afgelopen vrijdag (74,0). Hopelijk gaat de dalende lijn van vorige week nu weer lekker doorzetten en ga ik deze week de 73,* nog een keer zien. Heel spannend. Dat betekend dat ik bijna een gezonde BMI heb!

Onbekend
April 2, 2012 om 06:03
Oeeeh dat doel ga jij halen! Wel lekker weekend gehad zo te horen! Ik ga vanavond een afspraak maken.. hopelijk kan ik deze week nog terecht! Denk het wel.. anders volgende week! Ben dan ook erg benieuwd naar de uitslagen haha! Succes weer deze week! X
April 2, 2012 om 15:31
Haai,

Klinkt heerlijk het weekendje weg! En in het zuiden is het altijd gezellig :)! Je hebt de trend weer goed naar beneden ingezet zie ik :), stimuleert mij ook weer om ff goed te doen. Ik blijf op dit moment ontzettend hangen terwijl ik wel elke dag fiets min. 45 km. Beetje raar, maar ach ooit moet het eraf gaan. Ik wil natuurlijk het liefst nu resultaat zien maar dat is helaas niet zo.
Hoe gaat het solliciteren bij jou? Bij mij stroomt de ene afwijzing na de andere binnen. Gelukkig reageren ze wel. Hoor van mensen om mij heen dat sommige bedrijven in het geheel niet reageren, dat is wel heel erg asociaal. Inmiddels ook mijn kring aan het verruimen. Toch maar weer in de randstad gesolliciteerd :S.

Ben benieuwd hoe het met jou gaat? Leuk om te lezen dat jij en ook fietst en schildert. Wat schilder je zoal?

Liefs Braampje
April 2, 2012 om 15:45
Heee, je weekend klinkt inderdaad erg gezellig!! Is inderdaad fijn om even er tussenuit te gaan als je veel thuis zit. Ik ken het gevoel.....
Ik denk dat ik wel weet welk wokrestaurant jij bedoelt in Eindhoven, ik vind het in ieder geval super knap dat je nog aan het lijnen hebt gedacht zeg. Ik leg dat dan meestal gelijk naast me neer. Dus heel sterk van je. Die 0.9, ach die is er zo weer af, ff balen maar dat mag eens in de zoveel tijd, ook al vind ik het nog steeds moeilijk om dat zo te zeggen want willen natuurlijk het liefst zo hard mogelijk naar beneden.Maar is niet gezond:-)
Je hebt gelijk je moet alleen niet te veel van dit soort weekenden hebben... dit was eigenlijk de eerste keer sinds 2 maanden dat ik was aangekomen na een weekend, dus opzich mag ik nog tevreden zijn, maar des te groter de shock als je dus wel een keer niet oplet in het weekend;-) En de komende tijd als de lente komt dan wordt het alleen maar zwaarder met uitjes en dingen..jij ook? Vraag me vaak af hoe anderen dat voor elkaar krijgen!
Succes deze week weer. Liefss
Onbekend
April 3, 2012 om 01:19
Heej!
Lekker zo een weekendje weg;)
Shoppen is er ook weer goed voor!! Zo beweeg je stiekem toch heel veel.
Ik denk aangezien je zei dat je veel zout op had ,dat je ook vooral nog veel vocht binnen hebt. (zout houdt vocht vast he;)) Dus dat komt wel weer helemaal goed!!

Ja ik ben ook erg benieuwd of het boek voor mij gaat werken:)
We zullen het zien!

veel succes nog!
Liefs,
Marjan
April 3, 2012 om 05:19
Wat goed dat het er al weer bijna af is!
Enne, die 73 komt zo wel heel snel in zicht he?
Succes!

Liefs, Fiona
Onbekend
April 3, 2012 om 05:43
Jaaaa idd! Ze komt nog wel af en toe invallen.. maar het blijft jammer! :(

Jaa ik heb zo'n boekje van de sportschool! Dus die ik neem ik mee.. staan van de vorige 2x ook de metingen in! Dus ben benieuwd!

Oeeh je zit al bijna op de 74!! Goed!!
April 3, 2012 om 05:55
Hoihoi!
Ja het leek me ook leuk,ook omdat we beetje in de zelfde richting zitten.
Mijn grafiek hoort er ook zo uit te zien hoor, maar ik schrijf nooit als ik omhoog ga ;-)
En op 31 mei 70 wegen is een mooi doel. Dat is zeker te halen!
Ik ga jou ook in de gaten houden.
Succes deze week!:succes:
April 3, 2012 om 10:48
Owww, nee dan was het toch niet hetzelfde restaurant haha;-) Super dat er gelijk weer zoveel af was, het oppakken is het moeilijkste en dat hebben wij maar weer goed gedaan!! En als je vandaag een goede dag hebt, durf ik er een gokje op te wagen dat je morgen zeker weer terug bent op je oude gewicht en wie weet wel eroverheen!!:-) Soms heb ik het gevoel dat als ik wat heb gezondigd ik weer sneller naar beneden ga, net alsof mn lichaam meer gaat verbranden..gek he!
Oeeee, op vakantie naar Turkije, lekkerrrr, mijn favoriete vakantieland. Istanbul ben ik nog nooit geweest maar lijkt me zo mooi. Gelukkig is het vlees daar allemaal gegrilt dus lekker mager en ook vis kun je daar denk ik je hart gaan ophalen. Maar vooral genieten dan he, daar is het vakantie voor en je ziet nu na even zondigen, je herpakken en het is zo weer weg!
Ik ga heel veel moeilijke momenten krijgen komende tijd..meer dan de afgelopen 2 maanden.. vrijgezellenfeest van een vriendin, pasen, weekendje weg met vriendin, verjaardag van mn vriend volgende week dan gaan we uiteten, ga een week bij mijn vriend logeren als onze beide ouders op vakantie zijn en dan eet je toch sneller wat lekkers..dus ja...moeilijkmoeilijk! Liefss
April 3, 2012 om 14:44
Wat fijn om te lezen dat je zo'n goed weekend hebt gehad! En ach, daar hoort even heerlijk uit eten ook bij, dat trekt inderdaad wel weer bij....
Oh, ik lees nu pas de update, het is dus al zo goed als helemaal bij getrokken. Super, nu door naar de grote mijlpaal van het gezonde BMI! Je bent er al bijna... Zet m op!

Fijne avond.

Onbekend
April 3, 2012 om 16:14
Awh dankjewel voor je lieve berichtje! Ik heb gelijk ook weer zoveel motivatie gekregen! Whoeeeep!! :) Ben benieuwd hoe het trainingschema mij gaat bevallen.. vond het vandaag echt zwaar haha! Jij ook weer veel succes deze week! Nog spinnen in de planning? :) XX

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan