Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Anne3445 woog op het moment van schrijven 87.20 kg (bmi: 26.91).

wow wat lief zeg.. dat er nog steeds mensen zijn die een berichtje bij me achterlaten: THANKS!! ik heb jullie zo hard nodig!! het gaat hier nu niet echt... (echt niet!) goed zegmaar... hardlopen doe ik niet meer.. eten wel.. lekker slim!!!! zucht... en: ik durf niet op de weegschaal meer.... grrrr stomme stomme stomme ik!!

April 2, 2012 om 15:53
Ik heb precies het zelfde probleem daarom ben ik weer met dr. Frank begonnen. Weer de schouders er onder en gaan! Al ga je maar 1 keer in de week 5 kilometer, je kan het! Good luck!

Liefs,

Andrea
Onbekend
April 3, 2012 om 01:48
Hey!

Volg je een dieet? Probeer voor jezelf een 'afvalplan' op te stellen met kleine beloningen na elke paar kilo. Zo werkt het voor mij het beste, steeds kleine stapjes nemen om het grotere geheel te bereiken! Succes! Je kan het!

Liefs!
April 3, 2012 om 15:00
Wat jammer dat het niet goed gaat! Fijn dat je buddies hebt die je nog even aan het lijnen helpen herinneren... Zelf heb ik momenteel teveel buddies om daar ook nog aan toe te komen, dus ik ben blij dat anderen het doen.

Weet je al hoe je het tij gaat keren? Hoe komt t dat je niet meer hardloopt? Het mooie weer zit nu weer in de lucht... Dus gewoon zorgen dat je twee keer per week sport... en elke dag (of eventueel 6 dagen per week) gezond eet, dan komt t heus wel weer goed!

Voor nu een fijne avond verder!

Onbekend
April 16, 2012 om 02:28
Hoi Anne,

Maakt het iets goed als ik zeg dat ik ook zo slecht bezig ben als jij. Ik kom gewoon die 80 kilo niet uit en daar baal ik zelf enorm van. Laten we samen de draad weer eens goed oppaken. Heel veel succes meid

Liefs

Renate
May 24, 2012 om 00:29
Hoi Anne,

Hoe is het met je? Kunnen we je nog eens terug verwachten op valtaf.nl? Niet opgeven hoor, er is altijd een nieuwe kans.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan