Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Doris123 woog op het moment van schrijven 139.10 kg (bmi: 51.72).

Nog geen oproep vanuit Leeuwarden, dus duurt nog wel even. Drie weken voor de operatie krijg ik bericht en twee weken voor de operatie moet ik beginnen met een super streng pre dieet om de lever te laten slinken zodat de chirurg er goed bij kan. Ben toch vandaag maar vast begonnen, heb een hekel aan wachten en kan net zo goed al vast van start. Alles wat er af is, is er alvast af.

April 3, 2012 om 08:29
Hallo Doris,
Komt nu allemaal wel erg dichtbij. Welk dieet ben je mee begonnen, de modifast?
:trijntje68:
April 4, 2012 om 03:33
Hé Doris
Voor jou breekt nu een spannende tijd aan. Ik wil je even heel veel succes wensen. En zo'n pre dieet is leuk, maar je moet jezelf ook nog wel even verwennen hoor, want sommige dingen duurt even voordat je dat kan eten. Al moet ik zeggen dat het me echt 200% is meegevallen. Ben nu ruim 1maand verder en 9.2kg lichter en ik kan eigenlijk alles eten. Voel me echt lekker. Heel veel succes en ik wens je vast een voorspoedig herstel. laat je even weten hoe jij het ervaren hebt.

Nog even een tip:
Na de ingreep eerst goed je roes uitslapen en daarna zo snel mogelijk aan het lopen want dat zorgt ervoor dat de narcose snel uit je lijf verdwijnt en ook drinken is heel belangrijk
April 5, 2012 om 06:20
Hoi Doris,
het heft in eigen handen, goedzo. Denk je ook aan ontspanning?
Zoals bijvoorbeeld een rondje tebuiten te wandelen? Goed voor je lichaam qua beweging en zuurstof en ontspanning.
Een sterker lichaam kaneen operatie ook beterder aan.
Groetjes appelperzik
April 5, 2012 om 07:42
Bedankt voor jullie tips mbt water drinken en bewegen. Tuurlijk geen nieuws, maar wel weer even goed om op gewezen te worden. Ik zit op dit moment in een ontzettend drukke fase qua werk dus ontspannen is wel een beetje lastig, maar goed ik probeer het zo veel mogelijk in te passen en zal een week voor de operatie vakantiedagen opnemen om tot rust te komen.
Nog niets gehoord vanuit Leeuwarden, dus word ik toch op zijn vroegst pas eind april geopereerd. Ben afgelopen maandag begonnen met nog 1 x streng lijnen op een dergelijk hoog begingewicht. Gaat goed, de knop is weer om. Afgelopen zondag 40 baantjes gezwommen, was heerlijk. De eerste kilo's zijn er weer af !
April 8, 2012 om 15:52
Goed Bezig Doris. Maar ook weer niet al te streng lijnen hé. Je moet vooral veel eiwitten eten om je lever te laten slinken. Dat je lever slinkt is belangrijker dan kilo's verliezen. natuurlijk is iedere kilo die je zelf af kan vallen mee genomen. Ik weet niet of je shakes gebruikt, maar ruim 2weken van te voren mag je geen eiwit shakes meer nemen hé. dat was mij sterk afgeraden door de man die je onder narcose brengt. maar sporten is goed hoe beter je conditie is voor de operatie des te beter.

succes -xx-
April 9, 2012 om 06:25
Eiwitten eten om je lever te laten slinken ?? En waarom mag je dan geen eiwit shakes meer nemen ? Dat zou dan toch optimaal zijn om je lever te laten slinken ?? Helemaal snappen doe ik het niet Debby.
April 13, 2012 om 03:42
Ik moest juist 2 weken voor de operatie aan de eiwit shake's. Mij is toen verteld dat ik beslist geen vetten meer mocht eten om mijn lever te laten slinken.
Eiwitten heb je nodig voor behoud van je spieren. En niet te streng lijnen Doris want dan gaat je verbranding nu al in de spaarstand, dus niet doen. Hoop voor je dat je snel een operatiedatum hebt.:trijntje68:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan