Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 2, 2012

Vampier woog op het moment van schrijven 68.70 kg (bmi: 24.05).

Pfoeh, dat was een berichtje van lang geleden.
Haha. echt lang niets geschreven. Maarja, dat maakt niet uit want niemand leest ooit mijn pagina :-)
Nouja, voor mezelf dan maar.

Eindelijk weer begonnen met eens goed lijnen. Niet elke keer dat slappe gedoe:
een week lijnen, opgeven en de verloren kilo's er dubbel en dwars bij eten.
Nee, nu eens een keer iets goed doen. Volhouden. Niet slap zijn. Discipline.

En na al die mislukte pogingen dacht ik dat het me nooit zou lukken. Dat ik nooit lekker in mijn vel
zou zitten. Gewoon nooit meer in bikini lopen, en altijd met je armen over elkaar zitten om je buik te verbergen.

Laatst had ik weer zo'n gekke dag. Ik had besloten nieuwe kleren te kopen. Hoe komt een mens op het idee?? Ik vind het altijd een heel leuk idee als ik bedenk nieuwe kleren te gaan shoppen. Maar als ik ongeveer naar 2 winkels ben geweest vind ik het opeens niet zo'n goed idee meer en vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. Weer een shirt dat niet past. Weer een broek die niet in mijn maat verkrijgbaar is.
Weer een leuk jurkje wat oh zo mooi is maar waarvan mijn dikke benen het hele ding zouden verpesten.
Ik wordt er altijd boos van en geirriteerd. En besluit dan na een hele dag winkelen en niks te hebben gekocht dat ik beter maar wat drop en chips kan eten als troost. En als ik dan daarna iets tot rust kom bedenk ik me dat ik beter op dieet kan gaan. Om slank te worden. Om mooi te worden. Om van mezelf te gaan houden. Meestal eet ik dan de volgende dag bijna niks en sport veel. Om de dag erna alles er 4x weer bij eten.

Tot ik op een duur weer besluit te gaan lijnen en de lijnpoging-cirkel zich herhaalt.
Keer op keer.

Dit keer was ik al een tijd niet op dieet geweest. Het zou me toch niet lukken.Maar na deze lange periode bedacht ik uiteindelijk dat ik tijden niets aan mijn gewicht had gedaan, maar nu toch weer een poging ging wagen. Geloof het of niet, maar deze poging lijkt wel eens te gaan lukken.

Ik begon met het 10dagen dieet.Ik hoopte dat ik het een week zou volhouden. En daarna hoopte ik elke avond dat ik de volgende dag zou kunnen volhouden. De kilo's vlogen eraf.Wat een motivatie! Maar na een tijdje viel ik ineens wel 3 dagen niet af. Wonder boven wonder gaf ik niet meteen op!
En nu na ruim 2 weken al ruim 5 kilo kwijt!!
En wat ben ik blij. Dat is echt een motivatie! Maar wat ook echt een motivatie is is dat mijn kleren beter zitten. Mijn bloesje past weer. En mijn buik is echt een stuk kleiner. Shirtjes waarin je mn buik zit zitten durf ik nu weer aan! Mijn buikje is nog maar klein! Dat mag wel gezien worden. Op mn benen mag nog wel een paar kilo vanaf. Maar dat komt wel. Met deze motivatie hoop ik eindelijk zo ver te komen dat ik in bikini durf. Gewoon naar het strand. En niet mijn kleren aanhouden om mezelf te verbergen. Ik hoop dat ik me straks niet meer voor mezelf hoef te schamen. En dat ik juist kan genieten van de kleren omdat ze me mooi staan, in plaats van te balen dat niets past of teveel vetbanden laat ziet.
Heerlijk. Dat moment... daar zet ik me voor in.


April 5, 2012 om 15:31
hi vampier ik ben sabrina ik wil graag met je vrienden worden wand ik zie dat me leeftijd bent il jij ook vrienden zijn xx sabrina:eikonijn02:
Onbekend
April 19, 2012 om 13:18
Damn.. klinkt wel interessant zeg dat 10 dagen dieet! :)
April 23, 2012 om 13:54
jaa is het ook :) ben er 6kg mee kwijt, en heb nu even een pauze ingelast. maar de 6 kilo is er na een week geen dieet nog steeds af :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan