Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Met de lijn en het gewicht gaat het even wat minder. Twee weken geleden was mijn dochter jarig waardoor ik het megadruk heb gehad met de voorbereidingen. Geen tijd om te lopen, maar wel tijd om van alles en nog wat in mijn mond te stoppen.

Vorige week wilde ik het oppakken, maar echt goed ging dat ook niet. Wel heb ik toen weer het lopen opgepakt. Geen drie keer, zoals ik normaal doe, maar ik heb toch twee keer buiten gerend.
Ik reed vrijdag van mijn werk naar huis en dan kom ik langs de Oostvaardersplassen. Naast de Oostvaardersplassen ligt een waterplas en ik kreeg ineens zo ontzettend veel zin om die plas rond te gaan. Dus zaterdag heb ik mijn renschoenen aangedaan....mijn dochter op de fiets mee en zo zijn we de plas rondgerend (gefietst). In totaal was het 7,5 kilometer. Het is me niet gelukt om alles te joggen, maar in totaal heb ik 52 minuten gerend en 8 minuten gewandeld. En die 8 minuten was verspreid hoor. Maximaal 2 minuten per keer gewandeld.

Ik was ontzettend trots op mezelf, maar ook zeker op mijn dochter. Op de terugweg hadden we flinke tegenwind en dat viel best tegen. Ook voor haar. Maar we hebben het gered. Ik wil nu kijken of ik dit elk weekend kan doen. Het was wel erg lekker.

En al met al ben ik niet veel aangekomen. Een halve kilo in twee weken, terwijl ik toch best veel gegeten heb. Het viel dus weer mee. Gisteren de draad weer helemaal opgepakt. Ik heb op de Weight Watchers site alle recepten uitgeprint die me lekker lijken. Ik heb nu twee ordners helemaal vol met recepten. Dat op volgorde van punten. Ik ben van plan elke dag een ander recept te gaan proberen. Als het lekker is, blijft het in de map en anders gaat het eruit. Zo hou ik alleen een map over met allemaal gerechten die ik lekker vind. Vanavond staan asperges met tilapia filet op het menu. Kijk er nu al naar uit.

Vanavond maar eens kijken of het weer een beetje mee wil werken, zodat ik toch nog een half uurtje naar buiten kan.

Fijne dag iedereen.

Groetjes,


:nanda:

April 10, 2012 om 04:44
Nanda, ik heb bewondering voor je! 7,5 km. rennen, ik doe het je (nog) niet na. Jammer dat je het rennen tijdelijk op een laag pitje hebt gezet, de kunst is om het nu weer op te pakken. En zo te zien gaat je dat wel lukken.
Enne.... ik heb vanochtend in de regen gerend. Pas toen ik thuiskwam merkte ik dat ik toch wel nat geregend was. Dus tenzij het vanavond gaat sneeuwen, hagelen, ijzelen of andere ongein: gewoon gaan!
groetjes
Rita
April 10, 2012 om 04:57
Sneeuw, hagel en ijzel houdt me ook niet tegen hoor. Het enige waardoor ik niet zal gaan lopen, is tijdgebrek of gladheid. Dat wil je echt niet. Ennuh....7,5 kilometer kan jij ook. Echt wel. Ik heb gewoon twee workouts van Evi achter elkaar gedaan. Les 23 en 24. Vanavond ga ik les 24 overnieuw doen. Nog twee weken en dan zit ik aan het eind van de lessen. Durf ik dan voor de 10 kilometer workout te gaan?????

Maaruh...goed hoor van je, dat je vanochtend weer gerend hebt. Welke les ben je nu?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan