Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Emilie39 woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 29.86).

afgelopen week is mijn gewicht opgelopen naar 75.5 en daar is het gebleven. Nu moet ik wel zeggen dat we dinsdag pannekoeken hebben gegeten, vrijdag frietjes gegeten omdat mijn dochter (eindelijk) voor C-diploma mag afzwemmen, zaterdag hebben we hamburgers met krieltjes en sla gegeten (geen inspiratie), zondag heb ik op een 2dehandsbeurs gestaan vanaf 7.30u tot 17u, kinderen vanaf 15u hebben goed geholpen en toen zijn we de opbrengst gaan vieren bij de mcdonalds.
Gisteren hebben we pasen gevierd met chocoladepaashaas, uitgebreide brunch en gourmetten toe....
Buiten het opruimen en uitruimen van meubels (er komen nieuwe) en we heel erg in de troep zitten was het een leuke en gezellige week, maar nu is het weer mooi geweest.

Eten wordt weer eten omdat ik trek heb en niet vanwege lekkere trek, maar er zijn ook een aantal feestjes in het verschiet, want ze mag dus morgen afzwemmen en mijn zoon is donderdag jarig, we hebben zaterdag zijn kinderfeestje dat eindigt bij de mcdonalds en we gaan zondag uit met vrienden incl eten....

En volgende week ben ik zelf jarig, is er cupcakes versieren op mijn werk (organiseer ik zelf), lopen we de bloesemtocht en vieren we de verjaardagen met alle familie met veel taart en eten...
Met de nodige balansdag ertussen, schat ik mijn kansen niet zo hoog om 74 kilo te wegen op 24 april. Dan heb ik daarna nog een week...:)

April 11, 2012 om 01:44
Je hebt inderdaad wel erg veel eet-momenten de komende weken! En de afgelopen week al gehad... Succes om er tussendoor te balansen. Ik hoop dat je op z'n minst een beetje gelijk zult blijven, dat zou toch ook heel mooi zijn. Dan wacht je even tot deze periode voorbij is en pak je daarna de draad verder op.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan