Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Kaartje1987 woog op het moment van schrijven 76.00 kg (bmi: 23.72).


Vanmorgen even op de weegschaal gestaan en er is maar 100 gram bijgekomen. Dat moet dus een makkie zijn om dat eraf te krijgen! Mijn doel deze week is eigenlijk om te proberen op zondag 80.0 te wegen! Even goed mijn best doen dus! Vanavond sporten en dan ga ik 15 op de loopband ( 6 minuten rennen), de crosstrainer, het traploopapparaat, buikspierkwartier en nog wat arm oefeningen. Benen sla ik altijd over, want ik fiets bijna elke dag 15 km en die benen van mij groeien al aardig!

Verder vandaag weer lekker aan de groene thee, ik ,merk wel dat dat helpt...en mijn zwager heeft laatst verse munt meegenomen, dus ik kan lekker verse muntthee drinken hmmmmm.

Groetjes
Karin

Onbekend
April 10, 2012 om 17:01
Ik ook +100gram.. makkieeee! Zo weer weg haha! :) Maar je sportschema klinkt weer goed!! Ik ga met je mee.. op naar de 80.0!! XX
April 11, 2012 om 01:41
Heerlijk, verse muntthee! En du ook lekker aan t sporten geweest zo te lezen... Niet teleurgesteld zijn als er niet meteen iets af is, zie mijn dagboekje... bij mij komt er meestal eerst iets bij. Maar spieren kweken is wel super belangrijk om op de lange termijn slank te blijven!

Ik hoop voor je dat je inderdaad zondag 80.0 kg weegt. Als je lichaam in een goede bui is, zou het moeten kunnen.

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan