Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Anna84 woog op het moment van schrijven 73.40 kg (bmi: 24.24).

:lievebuddys:

Zondag

Gister een lekker dagje gehad. Mijn ouders waren hier en hebben geholpen met poetsen. Ik had chocoladesoesjes gehaald voor ze bij de koffie. 's Ochtends niets van genomen. Met de lunch hadden we harde broodjes gehaald, heb er 2 met kaas op en 3/4 met salade en filet american. 's Middags dan toch 1 soesje genomen. Voor het avondeten hebben we Kip Tandoori gemaakt. Met wat sla erbij. En als toetje een portie-bakje kwark citroen kwarktaart *mjam*. Bij de koffie nog 1 soesje genomen, en 's avonds nog wat chips op de bank. Wat ik al zei: lekker dagje gehad :-D
Vandaag nog maar lekker een dagje genieten (zonder soesjes want die zijn op ;) ). Misschien patatjes vanavond, moet ik nog even over denken waar ik zin in heb. En dan morgen maar weer wat gezonder doen.

Ow ja, ik heb vanmorgen lekker niet gewogen. Dat komt van de week wel weer.

Fijne dag vandaag!

Vrijdag

Vanmorgen woog ik ineens weer een stuk zwaarder. Het zal wel.
Vandaag een redelijke dag. Overdag ging alles goed. Uit het werk ging ik 'eventjes' in bed liggen. Voor een half uur. En toen de wekker ging, weer een half uur. En na die wekker me omgedraaid en nog iets meer geslapen. En toen was het ineens half 8, moest ik nog bedenken wat ik zou eten, en dan koken. En daar had ik echt geen zin meer in (en het feit dat ik eerst zou moeten afwassen voor ik zou kunnen koken). Dus ik heb lekker makkelijk een pizza in de oven geschoven. Heb ook een zak chips in huis gehaald. En daarvan direct na de pizza een paar handjes van genomen. En verder er totaal geen drang naar gehad! Dus de rest van de avond niets gesnoept. En daar ben ik blij mee!
Morgen komen mijn ouders langs, weet niet of ze blijven eten 's avonds en wat het dan wordt, maar dat zie ik wel. Mag van mij zelfs patat worden. Wil wel weer grotendeels suikervrij eten, en vet mag wel (met mate).
Even wat meer genieten dit weekend.

Donderdag

Vandaag woog ik 73,4! Ik ben helemaal happy!
Maar jee, heb het wel even zwaar hoor. Vanmiddag al een slippertje gemaakt door na de lunch toe te geven aan suikerdrang. Heb de pot choco-pasta gepakt, en wat uit gelepeld :bloos: Voor ik er echt bij stilstond zat het al in mijn mond.
En nu heb ik weer zin in lekkers. Net thuis uit werk, en heb een prakkie in de koelkast staan die zo opgewarmd kan worden, maar my, de lekkere dingen schieten door mijn hoofd heen. Patatje, broodje brie en knoflookboter. Zak chips op de bank vanavond. Hmmm, wat een lekkers is er toch te verzinnen.
Maar nee, denk aan je doel, aan een nieuwe paardrijbroek enz. Misschien neem ik het weekend wel lekker eten en iets lekker voor op de bank, maar vandaag niet. Straks maar lekker een pot thee zetten en dan heerlijk 2 uur House kijken!

Woensdag

En hoppa, weer een goede dag erbij! Vanmorgen was mijn gewicht al aardig gekelderd, morgen ga ik invoeren hier.
Morgen weer een mooie dag van maken!

Dinsdag

Vorige week maar 1 goede dag gehad, donderdag. Daarna toch weer overstag gegaan voor de lekkere dingen. Zondag heb ik bij mijn ouders Pasen gevierd en heerlijk gesmuld van alle lekkere dingen. En vanaf gister dan weer oppakken. Het moet nu gewoon. Ik kan nog wel 100 smoesjes verzinnen waarom toch die zak chips of reep chocolade, maar daar moet ik mee stoppen. Geen excuses meer, maar gewoon doen!
Gelukkig deze week 5 dagen werken, dat maakt het wat makkelijker. Gister best een goede dag gehad. Ik had na het werk hoofdpijn, was moe en had in de koelkast een prakkie met zuurkool staan, en daar had ik zo geen zin in. Vond mezelf best zielig en vond dat ik wel wat lekkers mocht. Maar ik ben gered door de regen, want om nu door de regen naar de snckbar te gaan, nee, dat ging me te ver, dus uiteindelijk toch maar de zuurkool gegeten. Had enkel nog een restje ijs staan, en dat als toetje op, maar buiten het ijs heel netjes gegaan.
Vanmorgen woog ik 74.4, erg netjes na zo'n vreetweekend. En nu deze week mezelf goed in toom houden, als ik het 's avonds lastig heb, thee drinken, worteltjes eten en vroeg naar bed. Nu is op tijd naar bed zowiezo wel een goed doel voor me. En donderdag ga ik wegen en mijn gewicht hier invullen, ben benieuwd. Als ik nu vandaag en morgen echt netjes doe, misschien al de 3 in beeld?
Ik ga er weer voor! Geen excuses en slappe smoesjes meer. 'Gewoon' niet meer snoepen en snaaien.

Zet hem op deze week!

Liefs

April 10, 2012 om 14:15
Succes meissie, ik weet dat je het kan! Eigenlijk moet je het zo zien: je theorie heb je ruimschoots behaald, maar dat praktijk examen is zo lastig. ;)

Hoe gaat het met jouwzelf buiten het lijnen om?

Liefs!
Onbekend
April 12, 2012 om 02:13
bij mij is het nog steeds rampzalig.
ik heb nu stage en daar staan de chocolaatjes maar voor het grijpen!
maar vandaag poging nr.....
Onbekend
April 12, 2012 om 04:07
ja lastig die dagen.Elke dag dat goed gaat is er weer één bij! Als ik werk, merk ik ook al gelijk dat ik meer structuur heb. Bedankt voor je berichtje, het klopt wat je zegt, alleen de uitvoer ligt niet zo simpel. Klinkt alsof je er zelf ervaring mee hebt?

Succes deze week!

liefs, Elliss
April 12, 2012 om 14:13
Ik doe met je mee! Pot thee en house kijken. :)

Wat goed van die 73.4! Netjes meid!! Ik blijf aankomen. Voel me vandaag ook weer super opgeblazen. Misschien door de stress. Heb super veel deadlines en ben continue aan het rennen (mezelf voorbij, oeps). Gelukkig heb ik vanaf volgende week vrijdag weer rust. :)

Hoe was je uitslag? Lijkt me lastig om te horen, maar ook fijn. Het kan ook voelen alsof er eindelijk puzzelstukjes op zijn plaats vallen... In mijn opleiding herken ik ook enorm veel van mezelf in ADD-stoornis. Zo veel dat ik het bijna zeker weet. Er zijn gelukkig genoeg handvatten om mee te leven en het jezelf makkelijker te maken. :)

liefs!
Onbekend
April 14, 2012 om 03:35
Dankje voor de tips, daar ga ik zeker wat mee doen!
Wat bij mij ook vaak helpt is zeggen: straks mag ik een koekje. Tegen dat het dan straks is, heb ik heel de dag het gevoel gehad dat ik wel een koekje mag en dan hoef ik het zelfs niet meer. Zoals je zegt: als je moet leven met de gedachte een hele maand geen koekje of snoepje te mogen eten, dan gaat het echt snel de mist in bij mij!

Ik heb nu wat fruit in huis gehaald voor als ik zin krijg om te snacken! En fruit is ook geweldig lekker bij het ontbijt!

Liefs jirka
April 14, 2012 om 04:46
Hee meis,

Ik ben niet echt onder die 1000 gebleven hoor! Ik was gewoon gestopt met invullen ´s middags. Mijn avondeten stond er nog niet bij. Ik wil altijd minimaal tussen de 1300 en 1500 zitten. Soms een dagje wat meer, maar nooit minder dan dat!

Vandaag gelukkig een onsje afgevallen, niet veel, maar het stijgt tenminste niet meer. Ik geef m´n lijf nog een week het zelf op te lossen, anders maar even naar de huisarts toe.

Heel goed van je om ´per groep´ af te bouwen. De suikers zijn het meest verslavend, verstandig die er eerst uit te gooien. Lager in vetten komt straks ook wel. :)

liefs
April 14, 2012 om 07:40
:hi: Hoi Anna.
Ik zag je tips bij buddy Jirkiee.
Dus kwam ik ook even bij jouw koekeloeren. :ffloeren:
Je bent goed bezig! :+:
Volhouden zo, nog 4 kilootjes. :yougogirl:
Goed weekend.
:bye: katje.
April 15, 2012 om 13:34
Mooie foto's, je ziet echt verschil! Komt zeker ook door het paardrijden want ik zag op een foto dat je dat ook doet. Is dat je eigen paard? Echt een prachtig mooi dier!
April 25, 2012 om 02:29
Hee meis!

Hoe is het met je? Alweer aan het herpakken of even aan het loslaten?

Dikke kus
Onbekend
May 12, 2012 om 05:22
Hey meis, hoe gaat het?

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan