Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Mankie woog op het moment van schrijven 137.30 kg (bmi: 38.85).

Afgelopen paasweekeinde was best wel moeilijk! Voor mij is eten niet alleen een behoefte maar ook een vorm van gezelligheid! Ben soms lang vantevoren aan het plannen wat we gaan eten, en met wie en dat soort dingen. Dit weekeinde boodschappen mee voor het gezin (naar de camping) en voor mezelf mijn Prodimed. Eigenlijk maar 1 keertje in de fout gegaan, toen ik met mijn dochter bij de huisartsenpost zat, duurde lang en geen shake/zakje meegenomen. Met haar een broodje in het ziekenhuis gegeten. Gelijk ook afgestraft want het heeft me de hele dag dwarsgezeten. Verder keurig netjes aan mijn dieet gehouden. Gisteravond spontaan uitgenodigd door vrienden om uit eten te gaan, ben meegegaan. Het was japans eten, dus voor mijn gevoel viel het nog mee. 1 zakje minder overdag gegeten en veel water gedronken. Vandaag weer normaal begonnen en een goed gevoel. Salsa ging me zondag een stuk makkelijker af, had veel meer puf. Zolangzamerhand begin ik verschil te merken, mijn laarzen kunnen weer tot helemaal boven dicht en ik heb meer energie! Heb ik wel nodig want morgen komen er mensen naar ons huis kijken (staat te koop) en ben heel druk bezit om mijn huis in een showroom te veranderen! Lieve buddies en alle anderen, deze week heel veel succes. Ik hoop dat jullie de paasdagen ook overleefd hebben! :mankie:

Onbekend
April 11, 2012 om 09:24
Heej Bianc/k....

Wat goed dat je het zo netjes gedaan hebt, zeg!!
Proud of you!!
Lekker zo doorgaan!!

En ik...ik ben diep in mijn kuil gestapt, wat me dus weer een 1,9 kg extra opleverde, waarvan er 1,1 weer van af is....dom, dom, dom!!!

Maar...vallen...en weer opstaan!!

Wil je enorm veel succes wensen deze komende week!! (wat was je scoren trouwens bij je controle??)
Enne...hoop dat je je huis snel verkopen!!

Groetjesssssss
Jaq:baai:
April 11, 2012 om 09:42
Hey Jaq, mijn score was 2.7 kilo eraf. Best teleurstellende voor de eerste week vond ik, vorige prodimedpoging was het 4,5 kilo. Maar ja, eraf is eraf. Ben nu alweer tijdje goed bezig, en heel veel beweging, dus hopelijk weer een leuk gewicht eraf.
Hoop voor jou dat het in ieder geval lekker was, toch? Als je de fout ingaat, gewoon lekker van genieten en de volgende dag gewoon weer doorgaan. Idd vallen enopstaan! Jij ook heel veel succes deze week, niet kijken naar gisteren maar naar morgen!

Groetjes,

:mankie:
Onbekend
April 11, 2012 om 09:59
We doen ons best!!

Maarre...- 2,7 is toch moooooooi!!!!!
(maar ik herken het vergelijken wel, hoor!! Meteen loslaten...en trots zijn op je resultaat!!)
Het feit dat je het volhoudt is nog beter/mooier!!

Ik begin weer ff "opnieuw"...ga me proberen alleen te wegen bij de consulente...als ik me in kan houden!!
Dus moet dan ook mijn weegstand hier weer aanpassen...(lekker dan, ben opeens niks afgevallen....hahahaha)

We gaan er weer tegenaan...met onze heerlijke zakjes!!
(en nee...lekker was het helemaal niet; het was gewoon TE veel...op het misselijke af...maar of ik er wat van leer....??)

:eendoelvoorogen:....(doel voor ogen, doel voor ogen, doel voor ogen, enz, enz)
April 13, 2012 om 05:31
Hey Jaq, we doen zeker ons best, trots op jou dat je er alweer zoveel af hebt! Jij ook gewoon doorgaan hoor, met vallen en opstaan komen we er wel! Je moet maar denken, we zijn er steeds mee bezig in ons hoofd en dat is beter dan alles gewoon loslaten! Dan was het resultaat nog rampzaliger! Fijn weekeinde en :succespoeh:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan