Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

DigiGee woog op het moment van schrijven 69.20 kg (bmi: 25.11).

Gisteren was ook helaas weer geen dag om over naar huis te schrijven. Mijn man kwam laat thuis en had toen al honger. Ik wilde eten gaan maken maar hij zei dat we bij vrienden zouden gaan eten en dat hij aan het wachten was op hun telefoontje. Maar in Turkije gaan dat soort dingen anders. Wachten op een telefoontje kan heel goed betekenen dat je pas 2 uur later gebeld wordt voor het eten. Ik heb nog een poos gewacht maar trok het niet meer dus ik heb gewoon eten voor mijzelf gemaakt. We werden uiteindelijk inderdaad gebeld, en zoals verwacht heel erg laat. Ik had natuurlijk geen honger meer maar uiteindelijk vertrokken we rond 22:00 uur of net er na van huis. Het eten was nog niet eens klaar, dus rond 23:00 konden we pas echt eten! (Ja, redelijk normale gang van zaken hoor hier haha. Turken eten graag laat)

Anyway. We zaten met een hele groep dus het was wel vreemd als ik helemaal niets zou nemen. Ze hadden er ook op gerekend dat ik mee zou eten dus ik kreeg natuurlijk gewoon een bord voor mijn neus. Dus uiteindelijk heb ik overal kleine hapjes van genomen tot ik ècht niet meer kon. Daarna nog thee en een toetje (Baklava. MIERZOET. Verschrikkelijk veel suikers en het vult als een baksteen) Heel lekker maar ik kón niet meer. Mijn buik was helemaal opgezet :S

Niet vreemd dus dat ik vanochtend wakker werd met maagzuur. Bah. Gelukkig voelde ik me al niet meer het volgemeste varken. Wegen doe ik met deze omstandigheden maar even niet. Mijn lichaam is best van slag. Heel stom natuurlijk van me dat ik het zo gedaan heb maar het voelde ook ergens niet als een keuze.

Heb cornflakes als ontbijt genomen en daarna nog vers sap geperst van grapefruit en sinaasappel. Dat was erg vroeg in de ochtend dus ik ga zo maar aan mijn lunch beginnen (eigenlijk ook al weer veel te laat) Ik heb denk ik vandaag en morgen nog wel even nodig om weer even in een goed ritme te komen.

Oja, nog even een edit: Ik heb gisteren nog wel wat oefeningen gedaan en daar ga ik vandaag ook gewoon mee verder. Toch nog een beetje beweging gehad dus ;)

April 10, 2012 om 14:04
Hi Gee,

Herkenbaar dus, die verhalen die ik typ?? Ik denk dat we allebei met een soortgelijk probleem worstelen en dat we misschien best wel op elkaar lijken. Dankjewel, op dit moment gaat het inderdaad super goed :) Maar als ik eerlijk ben neig ik nu weer naar het 'ongezond' weinig eten, bij mij is het echt het een of het ander. Wel altijd beter dan alleen maar eetbuien, want op die manier ben ik ooit in een paar maanden tijd bijna 10kg aangekomen, afschuwelijk!!

Ik hoop dat ik je een beetje kan 'helpen' met de discipline, dat we elkaar in ieder geval kunnen motiveren en op de hoogte kunnen houden. Stiekem voelt het vaak toch wel goed om dingen van je af te kunnen schrijven.

Pff en wat je hierboven omschrijft, wat ergggg! Was je altijd al wel een beetje een avondmens ofniet?? Ik ben altijd doodop na 9uur ofzo, dus als ik wat leuks ga doen of ga stappen moet ik wel echt zorgen dat voor 9u het feestje begint, om het zo maar te zeggen.. Om 23.00u eten kan ik me dus ook niet voorstellen!! Echt laat inderdaad, maar kan me zo goed voorstellen dat je niet niets wilt nemen. K heb dat ook steeds met etentjes enzo, omdat ik niet de indruk wil wekken dat ik niet eten. Maar omdat die rem er dus niet is sla ik dan meteen door. Heel vervelend!

Maar je woont dus in Turkije maak ik op uit je stukje? Wat cool zeg!! Hoe ben je daar zo beland??

Liefs
April 11, 2012 om 04:14
Hoihoi, ik herken het wel ja dus ik weet hoe moeilijk het kan zijn! Schrijven doe ik ook altijd graag en werkt ook echt heel goed om mijn emoties los te laten. Dus dit dagboek is hoe dan ook wel een steun voor me :)

Ik ben juist meer een ochtendmens maar wanneer je niet werkt (in de winter) gaat het ritme wel heel snel om. Lang uitslapen eerst, vervolgens in de nacht leven en middag slapen. In de zomer werk ik wel en dan 7 dagen per week dus dan is het een héél ander ritme dat qua eten ook veel makkelijker vol te houden is.

Ik woon inderdaad in Turkije! Heb hier mijn man leren kennen en ben daarom geëmigreerd :)

Liefs!
April 11, 2012 om 04:38
Heyy!

Zie hier toevallig je reactie, want ik krijg geen e-mail als je t berichtje in je eigen dagboek typt ;). Jouw zomers zijn dus behoorlijk pittig, 7 dagen per week werken! Is er dan in de winter helemaal geen werk? Heb dat inderdaad wel al vaker gehoord, in Griekenland (heb daar familie wonen) is het in toeristische plaatsen hetzelfde. Snap dat het ritme niet zo makkelijk is als je niet werkt, dan zijn het lange dagen...
Maar wel ontzettend leuk om te horen dat je bent geemigreerd. Is dat je altijd goed bevallen? Het is bij mij ook iets wat op de achtergrond speelt, ik zou heel graag samen met mn vriend een paar jaar ergens anders wonen/werken, maar dat is natuurlijk een grote stap.

Hier gaat het weer niet zo goed.. Moet nu echt leren, maar het lukt niet. Ga het toch proberen!!! Succes vandaag, laat je niet verleiden hoor :)!!!

Liefs!
April 11, 2012 om 05:46
Heey! via SB23 zag ik je berichtjes. Heb even je profiel gelezen en ik kan me er erg goed in vinden. Stieken hebben veel meiden er last van denk ik zo.

Phoeh etentje met vrienden om 23.00 uur is funest... en laat! wij hollanders zijn echt van de 6 uur he? hahaha. Heel logisch dat je dan toch wat neemt en dan licht de verleiding om door te slaan altijd op de loer. Nou goed dat je iig nog wat oefeningen gedaan hebt! en nu gewoon weer oppakken!

Ik ben een weekje op vakantie geweest en ben daar ook compleet losgeslagen. Sinds 2 dagen weer streng, maar gisteren op het werk toch weer 4 pure chocolade eitjes op, STOM! Maar zie het maar als een opstartfase ;)

Succes en als je het leuk vind ga ik je 'n beetje volgen :)
April 11, 2012 om 09:21
drink inderdaad ook veel groene thee maar die tabletten zijn misschien nog krachtiger? hihi erg he, eigenlijk wil ik gewoon langzaam op eigen kracht afvallen maar als ik dan denk mmmhmmm maybe moeder natuur 'n beetje helpen zou ook fijn zijn hihi.

Heb nu even een 3 uur dipje, ga zometeen maar even een tussendoortje pakken. Heb de neiging om iets slechts te pakken maar ik doe het niet. Heb die cruesli al op dat is al erg genoeg ;). Ga zometeen m'n ananas maar aansnijden.

Geemigreerd naar Turkije, gaaf zeg! Verliefd geworden op vakantie en zodoende geemigreerd ofzo? waar in turkije zit je? Spreek je inmiddels ook turks?

Succes vandaag
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan