Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Mary1950 woog op het moment van schrijven 122.40 kg (bmi: 40.43).

:hallolievebuddys: en andere mensen die dit lezen,

Hier ben ik weer, ik ben al 'n tijdje bezig om op de site te komen want dit lukte voor geen meter.
Van alle berichtjes van iedereen heb ik wat opgeschreven zodat ik wist wat jullie geschreven hadden maar terugschrijven kon ik niet. Nu denken we dat de pc op z'n eindje loopt en dat we binnen niet al te lange tijd aan 'n nieuwe moeten, maar ik heb weer contact (hoop ik) met iedereen, vorige week heb ik al geprobeerd met wat mensen te mailen, had ik 'n mailtje geschreven drukte ik op de knop kreeg ik hem niet weg, na 'n paar keer proberen was opeens alles er weer uit, ook via mijn hotmail kon ik niet bij jullie komen, maar niet getreurd, jullie zijn weer aan de beurt.
Nadat het zo lekker ging zijn we 'n weekend weg geweest naar België, vanaf toen is het weer misgegaan, nu vanmorgen maar weer begonnen.
We zijn er heerlijk 'n paar dagen tussen uit geweest, dit was even nodig want mijn vader is natuurlijk erg lief maar elke dag naar hem toe gaan begint op het laatst zijn tol te eisen. Elke dag die Onze Lieve Heer geeft zitten we bij hem gauw zo'n 1,5 uur, vaak gaan we samen, af en toe ga ik alleen en soms stuur ik Jan even naar hem toe dan moet ik even 'n dagje afkicken. Gisteren hebben we hem om 15.00 uur gehaald en heeft hij bij ons gegeten, stoofaal wilde hij hebben, dus hebben we stoofaal gegeten, en zo moeten we elke dag wat nieuws voor hem verzinnen.
Nadat we thuis kwamen van het weekendje weg kregen we meteen Hannah onze oudste kleindochter 'n weekje te logeren, haar moeder had geen goed bericht gekregen nadat zij voor de eerste keer in de wagen 'n borstonderzoek had laten doen, zij werd die maandag geopereerd, maar afgelopen vrijdag, Goede Vrijdag was met recht 'n goede vrijdag en kreeg ze bericht dat alles goed was en dat ze geen chemo hoefde te hebben, ze wordt 6 weken bestraald en daarna hopen we dat alles goed is.
En zo rollen we van het een in het ander, nu zit ik weer te wachten tot Hannah uit school komt, die komt nl op maandag en dinsdag altijd naar ons toe als ze uit school komt en dan brengen we haar weg naar Vincent en gaan we meteen maar weer naar opa toe. Mijn eten staat klaar en als we thuis komen kan ik zo alles opzetten. Vanavond gaan we klaverjassen, nog 3 maal dan is het seizoen afgelopen en gaan we met 'n beetje redelijk weer, weer lekker fietsen op dinsdagavond.

Wat ik weeg op het ogenblik weet ik niet, ik ga maar niet op de schaal staan want ik denk dat ik me eigen rot schrik, eerst maar weer lekker er tegen aan.

Ik wens jullie allemaal veel succes en nu ik contact heb met de site ga ik eerst maar even wat buddy's terugmailen.
Nou, van het terugmailen zal even niets komen want Hannah is thuis, nu even op Jan wachten die is naar de tuin en dan naar mijn vader.
Kus voor iedereen en veel liefs uit Haarlem.
Mary
:bye:

April 11, 2012 om 03:16
hee Mary

De paasdagen zijn hier rustig verlopen,op paasmaandag na, dan zijn de kinderen en kleinkinderen geweest en dat is toch een huis vol
Het weer heeft niet goed meegeholpen om een gezellige paassfeer te creëren,gelukkig is er deze morgen en flauw zonneke
Ik zit voor het moment te twijfelen of ik bij de tandarts zou langs gaan,ik heb van een van mijn resterende tanden een stuk afgebroken aan de binnekant van mijn tand(had al eens gemaakt geweest)maar nu vrees ik dat hij er uit zal moeten en het probleem is dat ik dan een heel nieuw bovenste zal moeten laten maken en daar ben ik niet zo blij mee
Maar aan de andere kant durf ik zo niet blijven lopen,want we vertrekken over goed 3weken naar Rhodos en ik ben bang dat hij daar zou kunnen afbreken en dan sta ik er nog beter voor.
Ik hoop dat alles goed komt met je schoondochter en wens haar veel succes
Ik versta maar al te goed dat je je man eens alleen naar je vader stuurd,Eddy heeft ook vele malen alleen bij ons ma naar het rusthuis geweest,ik kon dat gewoon niet aan,ons ma heeft jaren bijna niets meer gezegd en als ze al iets zei was het naar eten of drinken vragen,ze was aan haar ene kant volledig verlamd en lag dus ofwel op bed of zat in een zetel vastgebonden,ge kunt verstaan dat het voor ons niet leuk was om haar al die jaren zo te zien
Ze verbleef of een afdeling van zwaar hulpbehoevende dus het was altijd en overal miserie dat we zagen
Mary doe verder je best hee je kan het
groetjes van lieve:troeze:
April 11, 2012 om 05:13
hee Mary

Ik ben reeds terug van de tandarts en hij heeft mijn tand nog kunnen oplappen,ik durf nu weer een beetje meer lachen,want de laatste tijd(toch al 1jaar) hield ik altijd mijn mond wijselijk dicht als ik lachte,ik hed nl 2 tanden(waaronder die ene die kapot was)die een beetje aan het uitgroeien zijn en daardoor langer waren dan de rest,de tandarts heeft die nu gemaakt en afgeslepen,ze zijn nog niet helemaal gelijk maar het kan er mee door
Ik mag nu toch met een geruster hart vertrekken

groetjes uit België :troeze:
Onbekend
April 13, 2012 om 04:04
Ha die Mary,

Goed meid dat je het weer op gaat pakken.
We geven niet op hoor!

Mij schoot het de paasdagen in de rug en daardoor weer anderen klachten.
Dus je snapt het wel.......:volvreten:
Je hebt ook altijd veel te veel in huis,bang dat je te weinig hebt.
Ieder jaar neem je je weer voor om dat niet meer te doen,maar als het dan zover is :winkelen:

Jullie gaan weer lekker fietsen met het cluppie.
Leuk hoor.......altijd gezellie!

Wens je een heel fijn weekend en succes met alles wat je doet!:liefs2: Hanny
April 15, 2012 om 04:39
hoi Mary

Ook voor jou een heel fijne zondag gewenst
Hier bij ons ziet het er niet zo goed uit ,ik denk dat we regen mogen verwachten maar dat zijn we hier de laatste dagen al gewoon(behalve gisteren)
Maar we gaan dat hier niet aan ons hart laten komen,we gaan deze namiddag bij de oudste zoon op de koffie
Het aftellen naar ons verlof is inderdaad begonnen,als je een reis vast legt lijkt dat nog een eeuwigheid maar de dag om te vertrekken is er altijd sneller dan verwacht

Mary geniet nog van je zondag
groetjes van lieve:troeze:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan