Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 10, 2012

Moppieroze woog op het moment van schrijven 73.75 kg (bmi: 26.13).

O jee gaat helemaal niet goed met mijn afvalplan :( Had na operatie veel last van lucht in mijn buik en mijn stoelgang.... Moest ff stoppen met dieet....resultaat, ben weer helemaal in mijn verkeerde gewoontes terug gevallen en daardoor natuurlijk weer giga aangekomen :(
Heb maandag weer groen licht gekregen van de dokter en ben dus gelijk weer met Sonja Bakker begonnen. Maandag ga ik een week Weight care dieet houden en dan weer week Sonja denk ik.... Misschien als het goed gaat doe ik twee weken Weight care en dan weer een week Sonja, ff kijken hoe het gaat.....
Ik moet echt afvallen nu!!!!!! Eind juli moet ik weer naar Uroloog in Deventer en dan wil ik eigenlijk 20 kilo kwijt zijn......dat heb ik met hem afgesproken..... Maar dan moet ik nu echt gas geven en tussendoor niks extra's anders gaat het me niet lukken! Wordt niet makkelijk........ Hoop dat jullie me steunen!
Heel veel liefs van mij xxx

:moppierood:

April 13, 2012 om 08:41
Hey Kira,

Ja ik ben blij dat ik ook weer in het clubje zit. Ik heb er in 2010 ook al eens in gezeten voor de bruiloft.
Hoe gaat het verder met je? Hoe voel je je na de operatie? Zijn de controles nog allemaal goed?
Je zit al aardig dicht bij de blauwe lijn. Je moet er gewoon zelf in geloven dat je het kunt en dan lukt je dat zeker. YOU CAN DO IT!!!

Fijn weekend.

:kapelsmeadje:
May 4, 2012 om 16:20
Lieve Kira,
Bedankt voor je lieve berichtje. Hier gaat het goed ja maar ben benieuwd hoe het na volgende week gaat. Dan is namelijk de bruiloft en misschien wel mijn motivatie weg?!? dat is namelijk mijn ding, afvallen lukt wel als ik het echt wil maar het vasthouden vind ik veel moeilijker!
Jij kunt het ook en fijn om te lezen dat het je moed geeft.:eenvriendzoalsjij:
Heel veel succes.
Liefs
:kapelsmeadje:
May 6, 2012, gewijzigd door Kapelsmeadje op May 6, 2012 om 02:36
wat een super resultaat deze week!!! Heb je gezien dat we met de percentages op 1 en 2 staan in het clubje? Nu moeten we dit vast houden. Al zal ik niet veel meer afvallen, misschien haal je me nog in... Ben je nog aan het sonja bakkeren? Misschien kunnen we eens lekkere recepten uitwisselen. Ik heb wel één aantal gezonde soep recepten. hihi. Succes weer deze week! Ik heb vrijdag die bruiloft, dus benieuwd. Misschien laat ik me werk helemaal gaan en eet ik het hele buffet op! ;)
May 19, 2012 om 12:24
Ha Kira,

Hier gaat het goed zoals je kunt zien. Ik zag dat jij ook een super resultaat had deze week. Super ik zou zeggen ga zo door.
De bruiloft was super, heb er meteen een eet weekend van gemaakt en lekker genoten ook met moederdag. Robert had er goed van genomen met de bruiloft aangezien ik de bob was.
Het weer viel wel wat tegen maar dat mocht de pret niet drukken.
Nu merk ik afgelopen week wel dat het meteen moeilijker is om de lekkere dingen te laten staan aangezien mijn motivatie wel iets minder is. Maar denk wel dat ik een manier gevonden heb om het zo te houden. Als ik een dag lekker gegeten heb neem ik of ervoor of er na enkele balansdagen. Ik heb een boekje van het voedingscentrum gekocht met allemaal recepten voor balansdagen.
Geniet van je vakantie.

Groetjes
:kapelsmeadje:
Onbekend
May 22, 2012 om 10:24
:hug: dank u dank u danku :DD:

Zit je een beetje op je schema voor eind juli ??

Fijne avond alvast!
Greetz
:arctic:
Onbekend
May 25, 2012 om 08:11
You go girl !

:101010::dikkeduim::hoera!::okidoki:

Dit weekend doorgaan met knallen he!
May 25, 2012 om 09:31
Wouw super resultaat weer deze week kira! Geniet van het feestje! Hele fijne verjaardag van je dochter en ga zo door. Je zit bijna weer op schema van je afval plan echt super!!!
June 3, 2012 om 07:09
Hey Kira,

Dank je wel, je bent een lieverd. Ik heb gewoon een goed gevoel dat het gewoon zo zal blijven nu. Ik ben dan met mijn bruiloft ook onder de 60 geweest maar daarvoor is dat ook lang geleden. Toen ik net met mijn man was was ik 55 kg en daar zit ik nu niet veel meer van af. Ben er zelf ook erg blij mee. Ik heb me voorgenomen om dus lekker te eten bijvoorbeeld in het weekend of met een feestje en dan erna of ervoor dus te balansen. Vind het fijn om te horen dat ik hiermee jouw ook steun. Een collega van mij zei ook al op het werk dat ze bij haar dieetiste dat ze een erge motivator op het werk heeft rond lopen. Dat doet me gewoon erg goed. Ik wil gewoon een gezond leven samen met mijn man en zoon.
Hopelijk krijg ik mijn man ook nog eens snel om. Hij valt wel iets af maar kan de verleidingen veel moeilijker weerstaan. Daar komt nog eens bij dat hij van zijn werk veel uitstapjes heeft aangezien hij twee functie's vervuld en een daarvan coach is. Hij coacht 5 groepen die ieder hun eigen jaarlijkse uitstapje hebben. Hij heeft bijna maandelijks een uitstapje waarbij ook een lekker hapje gegeten wordt natuurlijk.
Vanavond gaan we wokken en neem ik vooral de gezonde dingen maar ik neem me ook wel wat ongezondere dingen.
Fijne zondag nog!

Groetjes
:kapelsmeadje:
June 16, 2012 om 02:55
Hey Kira,

Nog gehoord in de club van jouw gisteren? Alles goed daar?

Groetjes
:kapelsmeadje:
Onbekend
June 21, 2012 om 04:53
:bigsmile:

:volharding: ;)

June 26, 2012 om 07:48
Hé hoi!

Dank voor je lieve berichtje! Ik ga er zéker weer voor!
Zie je in de club (wat ga je daar lekker hé?)
:zonmarieke:
July 1, 2012 om 10:14
Hey Kira,

Nog een week knallen in de club en hopelijk heb jij dan ook het clubdoel bereikt. Op naar de volgende club. Voor mij stabiliseren. En dat is toch moeilijker dan echt opletten.

Nog een fijne zondag en succes aankomende week.

Groetjes
:kapelsmeadje:
July 6, 2012 om 17:21
Hey Kira,

Ik wil je alvast een hele fijne verjaardag wensen zondag en een fijn weekend. Laat het lekkers je goed smaken.
We hebben ons best gedaan dit clubje en ons doel (bijna) gehaald! Dat kan niet iedereen zeggen en dat hebben wij wel mooi gefikst, hihi.
Je bent een kanjer!!!!

We spreken elkaar in het nieuwe clubje weer!

Groetjes Hanneke
July 8, 2012 om 05:31
:bdaycomite:

:partybow01: :zonmarieke: :partybow02:
July 20, 2012 om 10:22
Hey Kira,

Kop op meid geniet van je vakantie en zoek daar de moed bij elkaar om het na de vakantie weer op te pakken. Je weet vast wel hoe het voelt als je weer slank bent. Probeer dat in je gedachten te houden dan zijn de eetbuien misschien ook niet zo extreem. Ik denk daar ook door de weeks aan dit gevoel van een goed figuur is me meer waard als het genot van eten wat maar een paar minuten duurt.

Maar eerst lekker vakantie!

Groetjes
:kapelsmeadje:
August 17, 2012 om 15:29
:geboftmetjou:
:afvallen100%:
:allesanders:
Onbekend
August 28, 2012 om 07:41
Hey meid,

hoe is het ermee?

Greetz
:arctic:
Onbekend
August 29, 2012 om 04:17
hihi... Wij kunnen het meid! Echt waar. We gaan eerst onder 70 kg komen en dan als een speer door naar 65 ;) Samen staan we sterk!

Eerst dit weekend overleven. Gezond inkopen, een keertje sporten en als we maandag minder wegen dan vrijdag is het een eerste overwinning, toch?! ;) Een beetje proberen onze positiviteit te halen uit de kleine dingetjes :bigsmile:, het zal vanzelf makkelijker worden !

:yougogirl:
September 4, 2012 om 18:02
:doittogether:
September 6, 2012 om 07:10
yep, het lijkt alsof ik de knop heb gevonden ;)
jij ook succes!!

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan