Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 14, 2012

Rippedgirl woog op het moment van schrijven 60.10 kg (bmi: 22.08).

Zaterdag 14 april 2012
Yes! Op de weegschaal gestaan. 60,1 kilo, WTF? Zo weinig? Ik dacht dat het op z’n minst 64 kilo zou zijn? Ik heb nu dus echt bijna 2 weken niet op de weegschaal gestaan, echt erg. Ik voel me vreselijk dik door al die eetbuien van de laatste tijd. Ik heb echt zo slecht gegeten, afgelopen dinsdag nog 6 Mars IceCream achter elkaar. Weinig groenten gekookt. Overdag te weinig gegeten, 's avonds te veel junk en te grote hoeveelheden. Knallende buikpijn natuurlijk daarna. Nou ja, maar even in de gaten houden. Nu ben ik in elk geval weer heel erg klaar met junk.

Ik zag op Facebook een foto van een bodybuildster die bij mij in de sportschool heeft getraind. Goed gespierd. Nu is ze enorm afgevallen, en is ze echt heel erg mooi! Dat motiveert me nog meer om echt een keer heel goed af te vallen tot een laag vetpercentage, ook al weet ik dat dat heel erg veel moeite kost en moeilijk vol te houden is. I know. Maar toch. Onder mijn vetlaag zit ook een hele mooie sixpack, dat weet ik zeker! Van de sportschool mag ik niet al te veel meer afvallen, maar ja, daar houd ik me toch niet aan.. haha.

Sporten gaat wel redelijk. Ik krijg zo ontzettend veel reacties van mensen die zeggen dat ik zo hard train, gespierd ben, goed vooruit ga en ook met veel gewicht train. Ze vargen bijna altijd of ik voor wedstrijden train. Euh, nee. Maar dat is allemaal zo in contrast met wat ik voel. Ik voel me bijna altijd rot over mijn eetpatroon, omdat ik weet dat het zo veel beter kan. Daarnaast ben ik vaak teleurgesteld na mijn training omdat ik vind dat ik harder had kunnen trainen, of niet genoeg vooruit ben gegaan. Maar goed, veel andere mensen denken daar dus anders over. So be it!

Ik ga me klaamaken, WEEKEND!! YEAH!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan