Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 14, 2012

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 23.74).Goedemorgen allemaal!

Het is lekker weekend. Voor mij wel een druk weekend. Vanmorgen heb ik de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering van mijn beroepsvereniging, met vanmiddag een workshop. Daarna ga ik samen met mijn moeder naar een etentje van mijn oma. Weer lekker in een restaurant eten, wel lekker maar niet zo handig voor de kilo's die er nog af moeten.
Morgenochtend en morgenavond tolk ik een kerkdienst. Daartussen ben ik een paar uurtjes thuis, dan geniet ik van de rust met een boek op de bank, denk ik.

Met mijn gewicht gaat het heel stabiel. Ik zit al 4 dagen op precies hetzelfde gewicht: 68,6 kg. Op 4 april woog ik voor het eerst lichter dan dat. Ik vind dus dat het wel tijd wordt om weer wat verder te dalen. Maar ja, dat zal met het etentje van vanavond misschien wel weer lastig worden. Aan de andere kant: ik zorg ervoor dat ik verder geen heel bijzondere dingen eet dit weekend, dus wie weet.
Ik mag niet klagen, ik zit nog steeds een halve kilo onder de afvallijn, dus dat gaat goed. Maar de lijn komt wel wat dichterbij nu ik wat minder snel afval. Hopelijk ga ik snel weer een kilo zakken en komt het definitieve einddoel van 65 kg echt in zicht!

Ik hoop dat jullie ook allemaal leuke plannen hebben dit weekend, die niet in de weg zullen staan bij het afvallen. Geniet ervan!


April 14, 2012 om 04:27
Hey Famke! Volgens mij heb ik een mede-zuster? :)
Dat etentje gaat vast wel goed komen, je weet tenslotte precies wat je wel of niet moet eten en zeker met je voornemen om de rest van het weekend goed je best te doen, gaat het vast lukken! Die laatste kg's zijn meestal het lastigst, maar wat zal je trots zijn als je die 65 kg eindelijk hebt bereikt!! Super!!
April 14, 2012 om 08:13
Hey Famke,

Druk weekend zeg. Ik hoop dat je lekker geniet van het etentje en dat je ondanks dat toch weer lekker mag dalen in je gewicht. Want stabiel zijn is fijn, maar dalen is leuker.

Succes, liefs Li
April 14, 2012 om 12:26
Hey Famke,

Wat ga je goed zeg! Je hebt bijna je einddoel bereikt.
Lekker druk weekend heb je. Houd je in beweging ;).
Heel veel plezier en geniet van het etentje, met mate wil de schade soms heel erg meevallen.

Fijn weekend en veel plezier!!
April 15, 2012 om 06:05
Hoi Famke,

Bedankt voor je berichtje! Ik heb naar mijn BMR gekeken hier op de site en hij is dan 1642 kcal. Bedankt voor je tips over het eten, ik zal er zeker gebruik van maken. Ik moet zeggen dat ik je verhaal herken van het jezelf net iets teveel toestaan. Ik moet er daarom op letten dat ik wel genoeg eet, maar ook wel juist allemaal gezonde dingen (zoveel mogelijk) wil ik resultaat zien. Het stomme is dat ik heel goed weet en voel dat als ik veel gezonde dingen eet, lekker veel groente en fruit, bonen, vezels, water en thee, dat ik me dan ook veeeeeel fitter en energieker voel, zeker op dagen dat ik het nodig heb ( slaapdiensten enzo). Maar TOCH doe ik het vaak niet, dan heb ik weer teveel zin in suiker, snoeperijen en ben ik juist erna erg moe (suikerdip) en na een paar van die dagen wordt mijn huid en haar droger etc. Dus voor mij de kunst om een gezond patroon ook echt vast te houden.

Maar het klopt dat ik inderdaad ook Christen ben!

Nou ik wens je een fijne dag, veel sport plezier en ik vind het fijn om tips en trucs van je te krijgen, jij bent tenslotte al zoveel afgevallen! Super!

Liefs
Karin
April 15, 2012 om 14:07
Ha Famke,

Wat jij ook steeds tegen mij zegt: beweeg wat extra en hou vol, dan daalt je gewicht zoals je wilt. Je hebt ons al laten zien wat je kan. Succes met dat laatste stukje!:yougogirl::petjeaf:
Onbekend
April 16, 2012 om 04:04
Wow zeg wat een resultaat zeg in de 60 kilo gewoon. En bijna rond de 65, heb je echt super gedaan hoor!!!!!!!!!!!!!!! Tja dan ben ik toch wel enorm blijven steken moet ik zeggen hahaha

Nou heerlijk om weer te lezen dat je zo lekker druk bent en succes met al je activiteiten en ik zal je weer even steunen om de 65 te halen.

Liefs

mij
Onbekend
April 16, 2012 om 05:21
Hey Famke,
Dat klinkt wel als een gezellig weekend! Hopelijk heb je van het etentje kunnen genieten. En... die 65 komt vast in zicht. Ik volg je nu al een tijdje en als jij vindt dat het weer tijd wordt voor een daling in je gewicht (omdat je een beetje ongeduldig wordt, tenminste.... zo lijkt het) dan is de weegschaal ineens weer lief voor je en is je gewicht afgenomen. Dus... geduld, komt goed! Zou ik zeggen.
Ja wel leuk he dat iedereen zo iets aan jouw lijstje heeft. Eerst stond ik natuurlijk al in de bovenste helft. Toen had ik weinig meer te winnen en vond ik het wel OK. Misschien dat ik er daarom minder aan hecht. Want anders had ik me ook uit het veld laten slaan toen ik ineens weer dik in de oranjezone terecht kwam. En dat is (gelukkig) ook niet gebeurd. In ieder geval kijk ik wel altijd even als ik 'm voorbij zie komen.
Het is waar wat je zegt. OP alle uitspraken/meningen en zienswijzen is weer iemand die het tegendeel zegt, vindt of zelfs bewijst. Nu ben ik bezig in het boek van Amber Albarda, eet jezelf mooi, slank en gelukkig. Erg interessant ook om te lezen. Ik lees er veel over, voeding en beweging en kijk wat bij mijzelf past.
Ik heb nog nooit een dikke marathon loper gezien. Dus ik denk uiteindelijk dat het relatief is, dat dik worden van rennen. Toch viel ik er weinig extra door af heb ik het dee. Maar m'n conditie is een stuk beter geworden. En dat vind ik wel heel belangrijk. M'n lijf zou ik best kunnen accepteren zo maar ik heb nog geen gezond gewicht en dat is dan toch heel bepalend voor me. Ik weet wel... het zijn wel cijfertjes. Maar toch. Ik ben gaan afvallen met name om gezonder te worden. En dat ik nu veel leuker en makkelijker kleding kan kopen is heel mooi meegenomen. Al doe ik dat nog niet zo veel op het moment. Ik wil toch eerst m'n streefgewicht bereiken!
Nou... Ik wens je een hele fijne week en ... tot horens weer.
:groetjesvanmij:
April 16, 2012 om 13:44
wat ben je veel afgevallen zeg petje af
ik ben net 2 weken 3 weken begonnen, het gaat goed
wat eet je op zo,n dag om te kunnen afvallen.

het gaat bij mij niet super hard wat er af gaat ben ik blij mee, ik hoop een kilo per week ongeveer.
iets meer iets minder als er maar wel wat af gaat.mee eerste doel is 10 kilo ik ga aardig die richting op .

ik heb je toegevoegd
Onbekend
April 17, 2012 om 06:08
Heee..

2x per week sporten is toch ook genoeg! En zeker als je daarnaast nog hardloop... prima toch! Wel goed van je dat je overal en nergens sport haha.. ik heb dat nog nooit gedaan haha! Maar wel leuk dat je overal een kijkje kan nemen haha! Ik heb vanmorgen niet gesport.. ik heb bijna 11 uur geslapen.. denk toch nog even bijslapen van Dublin, dus heb mijn lichaam even die rust gegeven! Morgen ga ik sowieso wel weer... :) Vanmorgen 300 gram eraf.. een begin van de + 1.0!

Fijne dag verder en geniet van de leuke dingen, zoals de workshop en het etentje! X
April 17, 2012 om 13:28
Hoi meis!

Hoe was je etentje?

Liefs

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan