Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 14, 2012

Jolly29 woog op het moment van schrijven 111.90 kg (bmi: 34.54).

GOEI morgen lieve buddy,

wat eten we vandaag

yogert met muli

middag 3 crackers met jam

vanaaf aardappelen en spinazie met kip file of kip burger

uur later kommetje yogert

vanmiddag ff lekker op de wii fit

that is it

het gaat goed hier , kwam alleen moeilijk uit me bedje.

April 14, 2012 om 10:00
HAHa ja dat fruit is een kwestie bij mij..
Heb het niet meegekregen..
Ben niet zo'n fruit eter, maar ga een posig doen om het te proberen.

Ik ben 5 sept 2011 begonnen 82KG
Zeg maar een half jaar.

Jij suc6 met wiien
April 14, 2012 om 13:00
Lekker!
Dat fietsen ik moet nog even wachten.

Ps wil je de volgende keer met gewone letter te typen.
Leest wat prettiger..
Alvast bedankt
April 14, 2012 om 13:53
Ja echt wel, waarschijnlijk heb ik nu de aanvulling gedaan.
Me pc had haperingen, heb even opgeschreven wat ik had gekocht.

Bh's had ik wel nodig, ik heb 4,5wk geleden een borstverkleining gehad.
Dus extra fijn dat het nu op de goedkope weg kon.

Gr
Onbekend
April 14, 2012 om 14:23
hoi ik heb je toegevoegd als buddy.

wat ik nu ben afgevallen gaat jou ook zeker lukken!
het is zeker niet altijd makkelijk maar als je echt wilt lukt het wel.

en tips je doet het volgens mij als ik het zo lees prima
zelf zorg ik er voor dat is max 1200 kcal binnen krijg per dag
en niet al te veel koolhydraten verder sport ik 3 a 4keer in de week.

liefs wilma
April 14, 2012 om 14:32
hai jolanda hoe was jou dag verder ? en wat was het toch mooi weer he hier bij ons. ik ben vandaag met de kinderen weg geweest naar langweer was daar kermis etc eddy was aan het zeilen dus dan even ook daar kijken he lol. voor de rest heb ik veel gedaan lopen lopen en lopen wha maar goed de hele dag ben ik best actief geweest.. ok latersssssssss
April 17, 2012 om 00:41
Hoi Jolly,

Welkom als buddy!
Je vroeg me wat ik heb gedaan om af te vallen... Gisteren heb ik daar een heel verhaal over geschreven aan een andere nieuwe buddy, dus voor t gemak kopieer ik dat maar even ;)

Wat ik heb gedaan, is gezond eten en bewegen. Ik heb, sinds januari 2011, steeds alles wat ik heb gegeten, opgeschreven in mijn eetdagboekje hier op de site. Ik zorg ervoor elke dag niet meer van 1500 kcal te eten (en minimaal 1200), en daarbij probeer ik mijn vetten niet meer dan 30% te laten zijn. Eiwitten liefst rond de 15 - 20%, maar daar let ik iets minder op. En de rest is dan dus koolhydraten.

Daarnaast ben ik intensiever gaan sporten. Ik ga twee keer per week naar de sportschool, waar ik minimaal 1,5 uur sport. Meestal een groepsles en nog wat apparaten, of twee groepslessen. Daarnaast probeer ik nog wat meer te bewegen, dat lukt de ene periode wat beter dan de andere. Ik heb een tijdje gezwommen, maar dat is alweer een half jaar geleden en wil dat nog steeds wel oppakken, want ik heb destijds een meerrittenkaart gekocht. In de lente en zomer probeer ik wat meer te fietsen. Jammer dat t zonnetje weer wat verdwenen is, nu komt t er minder van. En nu ben ik aan het hardlopen, heb 5 lessen Start to Run gedaan.
Maar goed, dat blijft dus allemaal op en neer gaan, hoor... Die basis van de sportschool gaat bijna altijd goed, alleen bv vorige week even niet, toen had ik echt maar tijd voor 1x. En daaromheen kijk ik dus gewoon wat mogelijk is. Ik wil ook tijd voor andere dingen hebben!

Het is vooral een kwestie van lang doorgaan. Van leren om de goede keuzes te maken, om maat te houden. Een paar gedachten die mij helpen / geholpen hebben:
- ik trek er een jaar voor uit. Dat is een lange periode, maar het geeft ook een bepaalde duidelijkheid: een jaar je niet te buiten kunnen gaan aan al het lekkers is te overzien.
- in Afrika zijn heel veel mensen die nooit chips eten, dus waarom is het zo erg om dat een tijdje zelf ook niet te doen? (ik was kort voor ik begon met lijnen in Uganda geweest)
- als ik een klein beetje van iets ongezonds eet, en dat met volle aandacht doe, geniet ik er meer van dan alles wat ik in mijn mond stop zonder er bij na te denken.
- waarom is dat ongezonde eten zo belangrijk? Hoe lang heb je er nu echt plezier van? Maken die twee minuten lekkere smaak in mijn mond me nu echt zoveel uit?

Dit soort gedachten helpen me nog steeds. Op dit moment ben ik bijna toe aan stabiliseren. Mijn eigenlijke streefdoel was 70 kg. Dat heb ik inmiddels gehaald. Nu wil ik door tot 65 kg. Maar dat trek ik de laatste dagen weer wat in twijfel, want ik zal er toch wel echt wat voor moeten gaan doen om die laatste kilo's er af te krijgen. Dat wil ik wel, maar hoe snel ik ze er nog af ga krijgen, is even de vraag. Ik eet te vaak weer lekkere dingen om dat snel te bereiken. Dat kwam door de pasen en wat verjaardagen en zo. En nu zou ik weer goed aan de slag gaan en nu heeft mijn man koekjes gebakken! Tja, zo zal het leven vol blijven zitten met het maken van goede keuzes... Een goed leermoment, ik moet er ook voor blijven werken. Ach, dat houdt het ook leuk!

Succes met afvallen, ik ga je berichtjes volgen!

Groetjes,
:famkedevries:
Onbekend
April 18, 2012 om 04:49
Hey,

Je dagmenu klinkt erg goed!
Hoe gaat het nu met afvallen?

Liefs,
Anne
April 18, 2012 om 14:15
ja weet je dat in jam een en al suiker is dus kijk daar mee uit !groetjes joey
April 20, 2012 om 02:36
heeeeej meis sorry sorry dat ik niet eerder heb gereageerd, ik zat even in een dipje, was weer wat aangekomen 1,2 kilo en nog wat andere dingen (kun je in me dagboekje lezen!)
maar ik vind het super leuk dat je me hebt toegevoegd als buddy!!
groetjes paola
April 25, 2012 om 15:17
HEY JOLANDA HOE GAAT HET NU MET JOU EN HET AFVALLEN WEL DOORZETTEN HE. ik zit nog steeds met een dikke buik alles is even van regel mijn darmen etc maar goed heeft even tijd nodig allemaal heb een grote operatie gehad dus hoop met een paar weken dat de buik wat afgezakt is . goed spreek je laterrrrrrrrrrr

April 25, 2012 om 15:54
afvallen gaat slecht, ik val gewoon niet af terwijl ik me er goed aan hou, ik denk ik over stap op koolydraad arm dieet, dat werkt beter bij mij .
atkins dieet wil ik proberen, het lukt me op een of andere manier niet 200 gram per week gaat voor mij te langzaam, wil graag kilo per week, ik heb nog lange weg te gaan .
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan