Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 14, 2012

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover..........mijn eerste echte hardloopwedstrijd. Ik vind het stiekem toch best spannend.
Na het debacle van vorige week heb ik niet meer gelopen. Mijn krachttraining heb ik aan gepast d.w.z. ben 3 dagen achter elkaar geweest en daarna niets meer gedaan. Wat zal ik uitgerust aan de start komen.
Ik zal overigens wel blij zijn als het achter de rug is want ik wil weer trainen!!!!

Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste tattoo (zie foto) laten zetten (hoe ouder....hoe gekker). Ik heb er vreselijk lang over nagedacht en getwijfeld. Toch de knoop door gehakt en ik ben er erg blij mee.
Je kan beter spijt krijgen van iets wat je wel hebt gedaan dat spijt krijgen van iets wat je niet hebt gedaan.

Fijn weekend en tot snel

Liefs,
InaApril 14, 2012 om 06:40
Tnx meid, lief van je!!!!

Moet minimaal 3 maanden men training stop zetten :(
Voeding komt goed, wil sowieso in die 3 maanden aan gaan komen tot 60 kilo.
Wel in de in van gezonde voeding dan uiteraard!
Gelukkig heb ik een vriend die me steeds coacht & helpt :D Samen per week ook een beetje kijken naar men voeding. En dan inderdaad hopen dat de achterstand beperkt blijft.

Jij heel veel succes morgen he en zet hem op!!!!
Onbekend
April 14, 2012 om 06:46
Hee kanjer,

Dat laatste wat je daar zegt is zoooo waar. Hoewel ik geen fan van tattoos ben, bewonder ik je lef. Gewoon doen en wat fijn dat je er blij mee bent.

Een beetje spanning voor de wedstrijd hoort erbij. Dat maakt dat je morgen staat te steigeren om te vertrekken en de adrenaline zorgt voor een mooi resultaat. Rond de vijftig minuten, schat ik zo in.
:succes3:
April 14, 2012 om 08:06
Hoi Ina,

Vol bewondering heb ik je profiel, foto's en succesverhaal gelezen en bekeken.
Goed gedaan hoor en wat zie je er geweldig uit!
Hartstikke leuk de tattoo!!
Ik wens je ook heel veel succes met de hardloopwedstrijd van morgen! Ik ben benieuwd hoe je het zal vinden.
Ik ben zelf sinds een paar weken begonnen met hardlopen en ik vind het hartstikke leuk, ik hoop dat het me ooit lukt ook aan een loop mee te kunnen doen.

:bettymae:
Onbekend
April 14, 2012 om 08:16
Hey Ina,

Ik leef met je mee morgen. Zal zeker aan je denken.

Dit weekend heb ik niet veel plannen. Vanavond weer eens op restaurant, morgen naar de markt en dan groenten en soep klaarmaken, wat huishoudelijke taken en wat krachttraining. Verder relaxen want het is toch weekend he :)

De foto's staan erop maar de belichting was echt slecht. Ik heb ze deze ochtend snel moeten trekken want ik moest meteen door om te gaan werken. Vandaar dat ik niet meteen de tijd had om ze na te kijken.

Fijn weekend en succes morgen!
Onbekend
April 14, 2012 om 08:19
ps: bedankt voor het compliment. Had wel nog lekker veel blos van het lopen :)
Onbekend
April 14, 2012 om 10:06
Strak lichaam!
April 14, 2012 om 14:07
Ja 3 maanden mag ik men core/buikspieren niet belasten. Zodat de breuk die hersteld wordt goed kan inkapselen.

Wil niet zeggen dat ik sport geheel plat leg, wilde ik eerst wel doen. Gaat hem alleen niet worden, gister besloten! hahaha Is gewoon erg lang 3 maanden. Aankomende week gaan we dus even kijken wat voor schema ik een beetje ga doen na de operatie. Geheel stilzitten is gewoon geen optie...

Ik ben herstellende van een eetstoornis, iets meer spek mag er wel aan. Vooral op men kont :P Maar geen kilo's, gewoon tegen de 60 aan. Denk zelf dat een kilo of 2 voldoende is ;) Tnx voor je compliment wijfie!!! :$
April 15, 2012, gewijzigd door MissToned op April 15, 2012 om 02:56
Hee Ina!

Zet hem op vandaag meid!:hardlopen: Hier schijnt het zonnetje en ik hoop dat het voor jou ook het geval is tijdens die marathon. In ieder geval, ik denk aan je en heel veel plezier!

MissToned:calimero:

p.s. Ik heb je tattoo gezien, wauw... Hij lijkt net echt hoor. Zoals ik als zei ben ik niet echt een fan van spinnen, of ja , eigenlijk ben ik er gewoon echt bang voor hahaha(:wilnietkijken:hihi) Maar al met al, respect! Hij is ook wel best stoer en het is op een mooie plek getatoeëerd!
April 15, 2012 om 03:57
Hey Ina,
Knappe tattoo, ik denk niet dat ik het zou aandurven om er eentje te zetten, en ik zou ook niet weten wat ik dan zou zetten :). Knap dat je de beslissing hebt gemaakt en het resultaat ziet er heel erg realistisch uit.
Mijn eerste loopwedstrijd duurt nog wel even. Ik zou eigenlijk met een paar vriendinnen de 5 km van the Antwerp 10 miles doen maar ik ben nog maar de enige die nog loopt en in mijn eentje heb ik daar niet veel zin in. Misschien volgend jaar, dan zou ik ineens voor de 10miles zelf gaan.
veel succes!
Liefs
Sofie
Onbekend
April 15, 2012 om 12:27
En?

Ik zoek me rot in de uitslagen maar kan je (voor)naam niet vinden. Weet ook niet zeker of je in het echt Ina heet, maar ben in ieder geval supernieuwsgierig hoe het was en hoe je gelopen hebt...

Onbekend
April 15, 2012 om 13:28
Goeie tijd joh !!!
Zie wel dat je de tweede helft tijd verloren hebt, je liep de eerste vijf kilometer op een schema van 12 per uur, vijftig minuten. Het is een kwestie van ervaring, je leert vanzelf je krachten te doseren.
Heb je er zelf ook een goed gevoel over?

Van Rotterdam wordt inderdaad gezegd dat het de mooiste marathon is, maar doordat ik er geen goede ervaring heb, zie ik dat wat anders. Ik liep mijn eerste marathon in Amsterdam, liep daar als een trein, dus voor mij is dat gewoon de mooiste. Maar zoals ik al zei, ik zin nog op revanche...
Onbekend
April 15, 2012 om 14:02
jij hebt lef! hoe ging je wedstrijd? stoer hoor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan