Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2012

Loesdj woog op het moment van schrijven 118.40 kg (bmi: 36.14).

Het lukt me weer wat. Maar niet ontzettend goed. Van de week een verjaardag gehad waar ik het gebak heb laten staan en geen wijntjes heb gedronken....en dat vind ik al heel goed.
Maar 's avonds wel gesnaaid natuurlijk. Mijn zus had best genoeg magere hapjes maar die blokjes kaas smaken weer iets beter dan de komkommer, en de stokbroodjes met tonijn zijn niet gigantisch fout maar ik neem er dan verscheidene van en dat is niet goed. Ik had sas gevraagd of ze me een schop wilde geven als ik teveel nam maar dat heeft ze ook niet gedaan.
De volgende dag kregen we eters dus dan kook je al weer anders en 's avonds bij de koffie heb ik gebak gehad.....OH WAT STOM....want dan ook nog een appeltaart van de poesz wat eigenlijk niet eens heel lekker is.
Maar van de week wel weer 3x gesport. Dus dat is wel weer lekker en fijn.
Van de week zal het sporten weer tegen vallen want ik moet 3 dagen werken dat ik pas 18.35 thuis ben en dan ga ik eerst eten. Maar dan valt het tegen om nog naar de sportschool tegaan. Vooral omdat de lessen die ik volg meestal om half zeven of zeven uur zijn.
Mijn zus zegt dat het een smoes is want ik kan ook wel in de zaal maar daar heb ik dus geen zin in. Wel veel werken dus dat is ook lekker. Dat houd je ook wat van de straat.

Onbekend
April 28, 2012 om 06:38
Hoi Loes, geweldig toch....niet een hongerdieet en toch nog nog bijna een pond eraf! Ik vond ook niet dat je teveel nam op het verjaardagfeest, of dat je toen ik weg was uit je bol ging? Vandaar dus dat ik je niet tegen hield....snap je. Maar als je met wat je nu eet in de week langzaam maar zeker afvalt, en het hierbij volhoud, ben je gek als je jezelf op rantsoen zet en daarbij eetbuien krijgt.


:lijnenis:

Groet een trotse zus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan