Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2012

Jolijt woog op het moment van schrijven 80.40 kg (bmi: 27.82).

*** update***
Een goede herstart is nooit weg! Alhoewel stamppot andijvie met (weinig) spekjes misschien niet het beste lijnvoer is woog ik vanochtend 79,9 en dat klinkt toch al weer anders. Misschien met dank aan de pittige nordictocht, maar waarschijnlijker is de brandnetelthee. Vannacht 2x uit bed voor toiletbezoek :):)

_________________________

Bah, bah, bah. Ik had neerwaartse lijn net weer een beetje te pakken, en toen kwam zondag de (prachtige) excursie naar het Naardermeer, met onderweg lunch in een restaurant en na afloop eten in een buffetrestaurant. Had me voor mijn gevoel heel erg ingehouden. Maar wat zie je dan op de weegschaal de volgende ochtend : 2 kilo erbij!!!! jajaja ik weet wel, dat is vocht vasthouden door zouter eten en veel stilzitten zo'n dag. Dus maar even het gewicht niet genoteerd hier. Maar twee dagen later was er nog maar twee ons af. En toen had ik een week waarop ik drie avonden laat thuis was, 2x vergadering en 1x cursus. Dus niet eens wandelen 's avonds. En toen ben ik voor de bijl gegaan door toen ik thuiskwam om 23.00 hele foute dingen te gaan eten. Blokjes volvette kaas, boterhammen met roomboter en chocoladevlokken. Van die dingen.
Dus..... ik moet bekennen dat ik vanochtend nog steeds een behoorlijk stuk boven de 80 kilo zat (80,4).

Maar het mooie van lijnen is.... je kan altijd overnieuw beginnen!

De drukke tijd is bijna over,zondag en koninginnedag moet ik nog wel aan het werk maar geen gestress met 12-urige werkdagen. Dus geen smoesjes meer. De koelkast ligt vol met louter gezonde spullen.
En vanochtend al een goede start gemaakt door ruim 13 km te nordiccen met een gemiddelde van 6 km/u.
Heerlijk genoten van alle frisse tinten groen, de bosrandjes, de vers geploegde akkers, lammetjes en kalfjes, huppelende konijntjes..... en het was de hele wandeling door droog!

Qua lijnen was dit een verloren week. Maar ik heb de motivatie hervonden. Ik ga er weer voor.

Jolijt

Onbekend
April 28, 2012 om 14:15
Qua lijnen was het misschien wel een verloren week, maar je hebt weer een hoop leuke dingen gedaan! En inderdaad met lijnen kun je altijd weer opnieuw beginnen :knipoog:
Succes en hou de motivatie vast!
Onbekend
May 1, 2012 om 03:45
Stamppot met andijvie is gewoon hartstikke gezond en lekker. Wat wil een mens nog meer? Eigenlijk vind ik dat er een speciaal wetsartikel moet komen om Het Buffet voor eens en altijd af te schaffen :) dat zou heel wat gram(men) schelen :)
Onbekend
May 1, 2012 om 08:59
Klinkt heel herkenbaar, had net zo'n week en ben ook weer opnieuw begonnen. Het gaat gewoon weer lukken!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan