Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2012

JuulTjUh woog op het moment van schrijven 65.30 kg (bmi: 23.70).

Heey Buddy's en andere lezers!
Vandaag heb ik weer besloten om er weer vol voor te gaan, na een tijdje dat het weer fout ging. Ik was best goed bezig, maar toen had ik het weer helemaal gehad met alle lekkere dingen laten staan en ging ik weer de mist in. Ik hoop dat het vanaf morgen weer gaat lukken, ook al weet ik dat het zeker niet makkelijk zal worden. Ik weet niet precies wat het is waar het elke keer fout gaat, nouja ik hou gewoon van lekker(ongezond) eten en ik ben een emotionele eter xD Eigenlijk denk ik dat ik ook vooral steun nodig heb, op de momenten dat ik de fout bijna in ga. Misschien dat er buddies zijn die me willen steunen en dat we elkaar kunnen helpen en motiveren? Hoe ik het wil gaan aanpakken, is om vooral de lekkere dingen te laten liggen. Gezond te drinken, alhoewel dat niet zoveel moeite kost (drink voornamelijk water en thee). Ook is mijn plan om meer te bewegen, over 2 weken (duurt langgg) krijg ik skeelers en wil ik 1/2x per dag gaan skeeleren een stuk. Tot dan wil ik 1 of 2x per dag met de hond een stuk gaan lopen. Nu ik dit stukje schrijf, bedenk ik me dat het te veel en ongezond eten misschien ook komt, doordat ik niet helemaal happy ben. Ik hoop dat ik een stukje beter in m'n vel ga zitten en dat dit ook helpt. Ik hoop dat het weer een goede dag is geweest voor jullie lezers en van een leuk berichtje of buddies worden wordt mijn dag ook weer een stukje leuker :)

succes!

Onbekend
April 28, 2012 om 14:46
Hey Juul,
Wat leuk dat je me wilt volgen :-) En nu zijn we buddy's en kun je mijn profiel ook zien :-)
Je bent wel een stukje jonger, maar dat vind ik niet erg.
Je moet best een end fietsen naar school! Dat heeft zn voor- en nadelen, maar voor het afvallen wel heel goed!
Ik hoop voor je dat je er achter komt hoe je eetpatroon is en wat het nou is dat het niet lukt.
Ik herken het emotie-eten wel. Ik doe dat heeeeeel erg. Zodra er iets vervelends gebeurd wil ik eten, en veel en ongezond ook!
En eigenlijk ook zelfs als er iets leuks is gebeurd, het eten zit er zo in dat ik ook dan meer wil eten.
Ik zit ook niet lekker in mn vel en dan is het extra moeilijk om op het eten te gaan letten. Maar ik moet zeggen, 2 weken geleden ben ik weer begonnen met gezonder eten en meer bewegen en ik was echt mega depri, maar nu, na een tijdje doorzetten, voel ik me een stuk beter! De kilo's van de eetbuien gaan er weer af, ik eet gezonder, beweeg meer en zit veel lekkerder in mn vel!
Het is vooral volhouden, ook als het moeilijk is.
Uiteindelijk zal een gezonder leven je mentaal ook beter maken.
Heel veel succes en schrijf lekker in je dagboek hoe het met je gaat
Groetjes, Sanne
April 28, 2012 om 15:10
Heey Sanne, haha ja dat is wel zo leuk en handig :) Ik ben idd een stukje jonger, maar het viel me op dat er niet zoveel mensen van dezelfde leeftijd op deze site zitten en ik volg het liefst mensen met een beetje hetzelfde gewicht en herkenbare dingen :) Aan het fietsen begint nu langzaam een eind te komen helaas, omdat ik over een paar weken eindexamen heb dus dat zal wel wennen worden na 6 jaar. Ik hoop dat dit niet zo'n negatief effect heeft op het afvallen. Ik snap helemaal wat je bedoelt met het emotie-eten, ik heb precies hetzelfde en inderdaad als het gezellig is gebeurd het ook, ja ik ben ook een gezelligheids-eter ;) Dan wil je gezellig lekker mee doen, terwijl het zonder ook heel gezellig is. Wat goed van je dat je ondanks het niet lekker in je vel zitten toch door hebt gezet en het is goed om te horen dat je je al een stuk beter voelt :D Wat doe jij allemaal aan bewegen? Heb je misschien nog tips? Ik krijg over 2 weken skeelers dus dat leek me een goede bezigheid, eigenlijk wilde ik altijd hardlopen maar dat is iets waar ik zo tegenop zie en iets wat ik nooit vol houd. Heb je nog tips voor het volhouden, of wat je doet als je het moeilijk hebt? Ik zal m'n dagboek bijhouden en ik blijf je volgen! succes :)

groetjes,
Juul
Onbekend
April 28, 2012 om 15:26
Hey,
Skeeleren is blijkbaar heel goed om de heupen en bovenbenen aan te pakken! 2x per week zo'n halfuurtje intensief skeeleren zou blijkbaar wonderen doen voor die area. Ik ben ook 6 jaar met de fiets naar school geweest, 8km op en 8 af en ik weet niet, voelde mij toen wel frisser of hoe moet ik dat zeggen. Gewoon omdat je elke dag zowiezo 2x een halfuur in de frisse lucht bent enzo denk ik. Mis het wel.. Dus geniet er nog maar van ;)
Liefs!
Onbekend
April 28, 2012 om 15:34
Hallo,
toen ik nog in het middelbaar zat, ging ik ook elke dag met de fiets naar school. Nu studeer ik in leuven en zit ik op kot. Dan hoeft ik maar 5 minuutjes te fietsen naar de campus. Ik heb het toch gemerkt aan mijn lichaam dat ik minder sportte, want ook de LO-lessen van het middelbaar vielen weg. Ik ben op die 2 jaar tijd dat ik nu in leuven studeer 10kg bijgekomen. Ik wil je natuurlijk niet ontmoedigen. Ik wil je juist aanmoedigingen om dat fietsen dan door iets anders te vervangen, zodat je toch nog sport. Maar ik lees dat je dat wel van plan bent. Dus toppie!
Veel succes met afvallen!
Onbekend
April 29, 2012 om 03:38
HeyHey,
Ja, ik snap dat je liever mensen zoekt die ongeveer hetzelfde gewicht en met hetzelfde probleem hebben. Dan zit je bij Jirka en mij wel goed ;-)
Ik fiets ook veel en doe aan hardlopen en bodypump. Verder eet ik gewoon normaal en probeer ik vooral geen eetbuien te hebben.
Ik denk dat jij gewoon door moet gaan met het fietsen idd en daarbij gaan skeeleren is een heel goed en leuk idee! Ik hoop dat het dan wat lekkerder weer gaat worden!
Tips om het vol te houden?
Het blijft moeilijk, vooral als je echt trek hebt.
Maar ik wil gewoon niet van de zomer zo met dit lichaam op het strand zitten.
En ik wil mentaal beter in mn vel zitten en daarvoor is het beter om fit en gezond te zijn.
En het geeft ook gewoon veel energie na het sporten. Soms ben ik helemaal moe voordat ik ga hardlopen, maar kom ik met een voldaan gevoel terug!
Het is vooral onthouden dat, als je een tijd volhoud, uiteindelijk leuk resultaat krijg! Een gezonder lichaam en lichamelijk en mentaal fitter.
Maar wel opletten om er niet in door te slaan. Je moet wel gewoon genoeg eten en af en toe ook gewoon jezelf wat lekkers gunnen.
SUCCES!!
May 1, 2012 om 05:03
haha het genieten van het fietsen is echt nog minimaal, alleen nog voor de examens naar school fietsen dus hier heb ik helaas niet zo veel meer aan :( Oh, dat zou wel heel fijn zijn, als je verschil gaat zien na het skeeleren :) Bedankt voor jullie reacties :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan