Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 28, 2012

Hellendezwaan woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 28.90).

Au vandaag weer een slechte dag. pizza gegeten en daarna chocola en koekjes. heb de hele middag bij mijn schoonmoeder geholpen met behang afspreken en ik merk dat mijn lichaam dit niet meer zo kan. alles doet zeer. weet dus ook dat ik min 3 dagen mag boete als het niet langer is. (even een korte uitleg, ik heb ms en ben dus redelijk beperkt met wat uik kan. af en toe ga ik iets over de scheef en moet ik op de blaren zitten. en door de pijn ga ik meestal eten. je kan het vergelijken met kramp in je kuit. je moet het dan proberen voor te stellen vanaf je voet tot aan je kruin inc armen handen etc ) we zullen maandag het Weegmoment wel gaan bekijken. ik blijf lekker op de bank en in bed. (verm met nog wel wat te eten.)

April 29, 2012 om 03:17
het is ook moeilijk hé, leven met je beperkingen. Zoveel dingen die je wil doen, en je weet dat je ze beter niet zou doen. En dan toch doorbijten, je sterk houden, om daarna dagen lang de pijnlijke gevolgen te voelen. Maar liever die pijnlijke gevolgen, want anders mag/kan je al snel niks meer. En wat voor leven heb je dan ?
Ik zie het heel erg bij mijn man ook, dan voelt hij zich een dagje goed, en dan wil hij vanalles en nog wat gaan doen, heel goed wetende dat hij er de volgende dag de gevolgen van moet dragen.

Mag ik een suggestie doen ? Volgende keer dat je wordt uitgenodigd voor zo'n zwaar werk, dan promoveer jij jezelf tot dienst catering, je zorgt voor gezonde hapjes en drankjes, en je laat het harde werk over aan iemand anders. Zo ben je toch nog een beetje nuttig, maar ga je niet over je eigen grenzen heen. Daar moeten de mensen toch alle begrip voor hebben in jouw situatie ?

Ik hoop alleszins dat je snel weer minder pijn hebt. en rust nu maar lekker uit !
April 29, 2012 om 05:20
Lief van je en ze hebben ook wel begrip maar ik kon voor mezelf niet anders. mijn man moest werken en mijn schoonvader heeft in maart 7 bypassen gehad dus die kan nog niks. vandaag gaan we de keuken uitreiken. ik de ondrrkastjes en zij de boven. en dan gaan we lekker met die kleine naar het geertje. mijn man is morgen vrij en haalt dan de keuken eruit. en ja ik heb wel schoonzussen en 1 zwager maar die vinden het nog te moeilijk om uit hun ogen te kijken. voel me dus een beetje verplicht en schuldig. ga inderdaad lekker rustig doen. heb ook expres geen kliskleding aangedaan. (klussen was wel goed voor de lijn. ondanks het snoepen was ik toch ietsje afgevallen. zie nu bijna de 85.)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan