Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 29, 2012

Esterhu woog op het moment van schrijven 58.70 kg (bmi: 20.80).

:update:

Na een aardig bizarre week is het me pas van het weekend gelukt van de junk af te blijven en weer clean te eten. Een kleine recap van de afgelopen week:
Maandag: koninginnedag. What the fuck was i thinking, ik heb het zo ontiegelijk bont gemaakt dat ik uiteindelijk wel meer dan 300kcal binnen heb gekregen. Suiker, vet, suiker, vet, the more have it the more you want it. Ben hie echt ziek van geworden, griep/verkoudheid
Dinsdag aan school werken met projectgroep, nog ff gesport. Savonds naar mn ouders toe gegaan omdat ik toch niet echt veel zin had om solo thuis te blijven, had behoefte aan gezelschap, ofzo
Woensdag was er een chill/gaming dagje bij een vriendin in een andere stad, eerst wou ik er eigenlijk niet echt heen omdat ik weet dat daar altijd, ALTIJD ongezonde snacks aanwezig zijn/ op tafel staan. Uiteindelijk toch geweest met de gedachte dat ik zelf de invloed heb om het in mn mond te stoppen of niet. Toen ik daar aankwam werden mn vermoedens bevestigd: schuimpjes, wat choco eitjes en chocolade eierkoeken. Ik had zelf ook wel gezonde fruitchippies meegenomen, die dingengingen ook aardig snel op.. uiteindelijk heb ik toch een stukje geproefd van die choco eierkoek ( om de chocolade want eierkoeken vin ik helemaal niet zo lekker :/ ) wat uiteindelijk een hele werd, en later nog een. Het suikermonster was weer losgekomen. Ik was ziek en had eigenlijk helemaal geen honger en pijn aan mn keel, maar uiteindleijk heb ik toch weer te veel ongezonde shit gegeten :/ ik wou me nog inhouden, maar uieindelijk volgde ook nog 2 choclate eitjes, 2 koekjes, schuimpjes en tegen 7 uur verscheen er ook nog eens een grote bak zoute popcorn van jummy's op tafel. De volgende keer blijf ik toch liever thuis, ben ik bang..
Hierna weer naar mn ouders gegaan waar mn moeder frietjes, vis en salade had gemaakt.Heb gewoon meegegeten. De dagen daarna voelde ik me nog steeds erg ziek en belabberd en weinig zin in whatever, doordat ik ziek has ik ook een versoorde eetlust: voel niet wanneer ik honger heb maar ook nit wanneer ik vol zit. Dus yeah na een paar dagen niet clean gegeten te hebben was ik vrijdag weer in mn eigen huisje in den haag.. en die avond was er een verjaardag waar ze weten hoe je moet feesten ( de politie kwam nota bene vertellen dat het fuifje over was haha ) daar heb ik water meloen, light cranberrysap, wat ananas en een zakje chips op en uiteindelijk een beetje alcohol ( echt niet veel, niet eens een heel glas) daarna nog uitgeweest dus wel aardig wat gedanst, maar echt ik was zo ontiegelijk opgezwollen! mn buik en benen waren helemaal opgezet, ik begin er nu pas weer een beetje normaal uit te zien.

Maargoed, nu heb ik er echt genoeg van gehad. In de afgelopen maand ben ik dik 3 kilo aangeko9men, ik voel me ongemakkelijk en mn kleren zitten strak. Ik heb nog iets minder dan 80 dagen tot mn verjaardag ( grofweg nog 11 weken ) en daarin kan ik heel veel progressie boeken, ik ga het weer serieus aanpakken. Clean eten. Eiwitshake als tussendoortje of na het sporten is geen drama. Ook weer even vegetarier ipv veganist, op het moment is dat niet mn prioriteit.

I want to feel comforable in my skin again. Zometeen naar de sportschool!
En daarna weer aan mn schoolwerk, laatste 7 weken en ik moet echt mn propedeuse halen, maar ik geef niet meer toe aan anti-food.

Health and beauty, here i come.


:ketting:

Back to clean eating. Nog 3 weken tot mn 10km run. nog 12 weken tot mn verjaardag. Time to get back in the good, basic habits.

Get my game face on.

Streefdoelen deze week:
:dot3:Maaltijden plannen en me er aan houden!!
:dot3:Dagelijks 500ml (bron)water bij iedere maaltijd
:dot3:Geen suiker of witproducten (witte rijst, wit brood, pasta ect)
:dot3:Geen gesnack na het avondeten, tanden poetsen & klaarmaken voor bed

:dot2:Om 22:30u naar bed

Training:
:dot5:Bij voorkeur Hardlopen in de ochtend, krachttraining in de middag.
:dot5:1x extra cardio
:dot5:1x boksles volgen


Inspiratie;

Marzia Prince, vegan/vegetarian Fitness model

Onbekend
April 29, 2012 om 23:36
We hebben ongeveer dezelfde doelen,even super streng zijn dan komen we er wel!
Schilt veel als je je maaltijden plant,je ziet gelijk het aantal calorieen en kunt waar nodig is wat toevoegen.

Ik ben momenteel erg streng sochtends maak ik jus d'Orange met fruit shake en smiddags pak ik fruit of groente,savonds vis of vlees met veel groente!

Zo min mogelijk brood,aardappelen of pasta...over 15 dgn ben ik jarig en ook dat is mijn streef.

Niet onhaalbaar maar wel ff pittig,móet per dag 200/300gr af.Ene dag zit ik daar niet aan andere dag is er 800 gr af.

Blijf knokken!!
May 4, 2012 om 04:06
He meid hoe gaat het nu? Mooie inspiratiebron, zo'n buik wil ik ook :)!!!! Over 2 a 3 maanden laat ik mijn buik corrigeren dus dan wordt ie al een stuk mooier en platter :)

Goeie doelen verder!

hoeveel km loop je momenteel? Ik ren nu max. 5,5 km nonstop.. ik ga volgende week een wedstrijd doen (5 km), ik heb niet goed getraind dus ik puur mee doen voor het idee :) Ik heb een schema in mijn hardloopboek die ik wil gaan volgen, ik wil vanaf nu wel serieus gaan trainen! Binnenkort maybe ook weer abbo van de sportschool.. dus met dat sporten gaat het helemaal goed komen!
Onbekend
May 6, 2012 om 18:26
Ik vond jouw facebook via een vriendin :D Juu, je kent haar denk ik wel. Ik wist niet dat je into gyaru enzo was, leuk! Ik zag een groepsfoto van gyaru meiden en ik herkende je! Vooral door je leuke kleren, die je ook op valtaf.nl hebt gezet :)
Onbekend
May 8, 2012 om 11:10
hi meis, ja het is echt vreselijk. maar we moeten nu vooruit kijken en niet meer naar het verleden. het is fout gegaan. balen, maar we gaan er samen weer tegenaan. ik ga jouw aanpak volgen. ik moet gewoon weer terug naar mijn 3 maaltijden per dag en 2 keer een tussendoor. verder heb ik veel gesport dus dat blijf ik gewoon doen. ik doe ongeveer hetzelfde als jij, maar dan ga ik 3/4 keer per week en doe ik meer cardio dan krachttraining (ik heb ook meer vet dan jij om nog te verbranden haha dus ik moet wat meer uurtjes maken op de crosstrainer ;)). ik heb mijn afvalplan maar aangepast, dat schept ook weer "lucht". Daar zat ik echt mee in mijn maag. Wekelijkse update? Veel succes! Yes, we can!
Onbekend
May 9, 2012 om 08:53
Ik heb precies hetzelfde als jij. Als er dan niets goed is wat ik kan eten, dan gaat echt het hek van de dam. Super fijn dat je maatjes hebt gevonden in de sportschool, dat mis ik echt. Ik zou zo graag met iemand willen trainen die meer weet van krachttraining, lijkt me geweldig, maar heb er geen geld voor om personal trainer te regelen ofzo. Ik ben ook weer Cold turkey en ga je advies over meer krachttraining aannemen. Heb je ook een schema van wat jij doet?
May 12, 2012 om 17:18
Ik heb het niet bijgehouden, maar volgens mij al ongeveer vanaf dat jij je hier aangemeld hebt op Valtaf komt jouw profiel bij mij zo af en toe eens voorbij. Ik wilde even zeggen; Je bent echt een inspiratiebron! Ookal zit je nu even in een dipje wat dat betreft; je bent echt een mooi voorbeeld van wat een mens kan bereiken als er energie in iets wordt gestoken.
En voor nu wat lege opbeurende woorden, maar toch; zonder downs, geen ups ;-)

xx Eva
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan