Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 29, 2012

Saruu woog op het moment van schrijven 75.40 kg (bmi: 28.38).

Week 7

Euforische week voor mijn voortgang, meer dan 2 kg afgevallen! Ik heb een theorie. Om resultaten te bereiken bij het sporten moet je steeds je grenzen opzoeken en daarover heen gaan. Maar over de schreef gaan, dat is niet goed. Na de spit die ik heb gehad en tal van andere blessures waar ik vaak tegenaan liep, ben ik tot de conclusie gekomen dat die twee lijnen bij mij behoorlijk dicht bij elkaar liggen. Truc is nu om daar precies tussenin te kunnen blijven.
En deze week is dat blijkbaar erg goed gelukt! Want ondanks een kleine zondiging is het resultaat vrij verbazingwekkend. En dat werkt verbazingwekkend motiverend!! Met deze vooruitgang in mijn achterhoofd is het erg makkelijk om elk hapje en drankje af te slaan en er nog maar een glas water bij te pakken. So without delay, hop naar de volgende week.
En Koninginnedag kan me daarom ook gestolen worden. ;) Morgen naar een vriend om daar samen een bokstraining na te bootsen, lekker 2 uurtjes vlammen in het park! Zo lijkt die tijd me heel wat beter besteed.

Gewicht vorige week: 77.5
Gewicht deze week...: 75.4

May 14, 2012 om 05:22
Hey! Hoe is het met je?
Tijd niks gelezen, hoop dat het wel goed gaat!
Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan