Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 30, 2012

FlowerX woog op het moment van schrijven 49.00 kg (bmi: 18.22).

Oke, ik heb mn streefgewicht gehaald. Maar ik Ben ziek. En in 1 dag 4 kg afgevallen. Voel me net een anorexia patient. Bah. Maar goed Als ik weer beter Ben, kom ik ook die paar kilo wel weer aan. Het ging mij niet on het halen van mn streefgewicht maar om strak en lekker in Mijn vel te zit ten. Om me goed te voelen.

April 23, 2013 om 05:56
Meer inzicht krijgen in de voedingsstoffen die ik binnenkrijg is nu meer mijn doel.
Omdat ik veel sport is het belangrijk dat mijn lichaam iedere dag genoeg vetten, eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt. Een verhouding van 30% eiwit, 50% koolhydraat en 20% vet zou ideaal zijn, maar dat is nog best lastig te bereiken.
Gelukkig kan ik hier in het voedseldagboek mijn maaltijden vooruit plannen, zodat ik kan zien welke invloed ze hebben op de dagelijkse verhoudingen en ze dan nog aanpassen voordat ze ook daadwerkelijk gegeten worden.

Vanaf vrijdag moet ik weer bikini klaar zijn, dus na een week lang van verjaardagen wordt deze week weer even heel precies kijken.
April 26, 2013 om 00:33
Vanaf vandaag 5 dagen op stedentrip. Geen sporten voor mij dus. Ben benieuwd hoe mijn lichaam dat gaat vinden. De suikervrije jell-o is al in een klein doosje gestopt voor onderweg.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan