Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 30, 2012

Tiennie woog op het moment van schrijven 99.40 kg (bmi: 39.32).

2de weekje op weg naar een gezond gewicht zit erop. De resultaten mogen er al zijn vind ik al 2 kg minder op die 2 weekjes. Ben super content en de resultaten motiveren alleen maar meer om verder te doen. Ik weet het zeker dit is de allerlaatste keer dat ik een afslankpoging waag want deze keer gaat het mij lukken

gisteren ook mijn zumba cd's terug gevonden en mijn ea active voor op de wii dus nu kunnen we nog extra gaan bewegen.

groetjes ikke

:trotsopmezelf:

Onbekend
April 30, 2012 om 05:29
Hoi Tiennie,

Ik zie dat je op dezelfde wijze als ik wilt afvallen. Ik geloof echt in deze methode. Hoe gaat het tot nu toe? Ook leuk dat aan Zumba doet! Ik ook, 1x per week op sportschool, vind het een heerlijke workout, in alle opzichten, goed voor body en mind! Verder zwem ik 2x p week, veel wandelen en fietsen. Wat is trouwens je eetpatroon, laat je bepaalde dingen staan? Of eet je alles maar in kleinere porties? Ik ben altijd al aan de stevig kant geweest, ik hoef ook geen slanke den te worden, maar ik wil gewoon een gezond gewicht wat bij mijn lengte past en een gezond bmi.
Samen kunnen we het vast aan!

:01veelsucces:

Groetjes,
Elise
April 30, 2012 om 07:09
Hoi Elise

Ik geloof ook echt in deze methode, ik weet dat ik hier misschien trager mee afval als met sommige andere methodes maar ik weet ook dat ik dan blijvend zal afvallen en later op gewicht zal blijven. In mijn eetpatroon heb ik alle frisdrank (vooral cola mijn grote boosdoener) vervangen door water. En ook laat ik alle koeken, snoepgoed, late snacken enz.
Voor de rest eet ik kleinere porties, want ik was gaan kijken naar wat een normale portie is en hetgeen wat wij eten en dan blijkt dat we dikwijls gewoon veeeeeel meer eten als nodig is.
En gewoon gezonder eten, niet zoveel fast food en gewoon 3hoofdmaaltijden en 2à3 tussendoortjes want dat deed ik ook niet (vroeger dikwijls 1maaltijd 's avonds en de rest maar altijd snacken voor de tv 's avonds)

Ik ben overtuigd dat met een gezonder eetpatroon het niet anders kan als lukken. En de resultaten geven mij tot nu toe ook gelijk.

Ik ga ook veel fietsen en wandelen, de kinderen vinden dat ook zalig en het is goed voor de lijn :) 2voordelen in 1

En inderdaad samen kunnen we het aan, door elkaar te steunen als het even moeilijk gaat geeft ons de kracht en moed om door te gaan.

:blinkiesucces:

groetjes tina
Onbekend
May 3, 2012 om 05:39
EENS!

:okidoki:

Veel succes de komende week!

:rmh1972:
May 5, 2012 om 05:47
mercikes Rmh1972

jij ook veel succes de komende week

groetjes ikke
Onbekend
May 5, 2012 om 07:48
Hoi,

:beerbedankt: Zo is het maar net!! Ik ben afgelopen dagen weer goed bezig: veel bewogen (wandelen, zwemmen en fietsen) en normaal gegeten dus die halve kg is er idd weer af. En we gaan door! De tussendoortjes waren bij mij ook altijd de boosdoener, vooral de harige snacks/chips etc en veel sausjes. Ik heb eigenlijk hetzelfde eetpatroon, 3 maaltijden, 2 snacks, veel water en groene thee drinken. De enige "zonde" die ik heb is mijn wekelijks portie friet...dat is het enige dat ik niet kan laten staan. Maar wel met halvanaise en 1 snack ipv 2. Uit de oven dus nog iets "gezonder". Verder wil ik alles laten staan, maar dit is mijn einge zwakte ooops...maar ja, het gaat goed. Hoe veel keer per week weeg jij je eigenlijk?

:lijnen:

Fijn weekend!!

Groetjes,
Elise
May 5, 2012 om 15:29
ja hier ook wel 1x per week friet maar dan ook maar 1snack ipv 2 gelijk vroeger. Ik weeg me normaal elke dag behalve gister niet omdat ik toen snel snel moest klaarmaken voor werk omdat ik me vergist had van uur
Proficiat met het kwijtspelen van die halve kilo dan en nu op naar de rest.

jij ook een fijn weekend en veel succes komende dagen en weken
:kaartsucces2:

groetjes tina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan