Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 30, 2012

Tinaina woog op het moment van schrijven 70.90 kg (bmi: 28.04).

Om de een of andere duistere reden vliegt het er de laatste dagen ineens af, echt min 2 kilo in 4 dagen tijd... zag vandaag voor het eerst sinds lange tijd de nul weer in de 70 komen! Zo sta je 2 weken bijna stil, zo gaat het er plots af. Zonder verder echt andere dingen te doen dan daarvoor, moet ik daaraan toevoegen; niet extra bewogen, niet extra gelijnd. Het enige is dat ik de laatste dagen flink verkouden ben, misschien dat dat extra energie kost of zo. Of het heeft iets met m'n cyclus te maken, altijd een goede verklaring voor al het onverklaarbare, haha.
Vraag me ook af of dit wel duurzaam eraf zal blijven, maar het komt wel goed uit dat het nu effe naar beneden gaat zo vlak voor mijn kampeertripje naar de Ardennen. Dat is met een groep gezinnen/vrienden waarbij er zo 's avonds rond het kampvuur onherroepelijk het nodige gedronken wordt. Ik ben van plan daar gewoon lekker aan mee te doen. De schade in gewicht zal trouwens wel loslopen, want zo de hele dag buiten rondsjouwen, honderden meters lopen voor elk toiletbezoek en wissewasje, uitgebreid samen eten maar niet vaker dan 3 keer per dag én geen gevulde voorraad- of koelkasten in de buurt houden de inname verder wel beperkt. Op de alcohol na dan dus.

Onbekend
May 5, 2012 om 08:11
Ja, het kan zo nu en dan raar lopen met het gewicht. Soms blijf je inderdaad erg lang stilstaan, dan vliegt het er weer af of er volgens weer bij te komen. Soms lijken we echt op een jojo.
En wat een heerlijk vooruitzicht! Lekker er even tussenuit! En je hebt groot gelijk, genieten en dat heb ik afgelopen woensdag gedaan. Is niets mis mee en zeker niet op vakantie. Je bent, zo te lezen, toch genoeg in beweging, dus compenseert zich vanzelf weer en zodra je weer thuis bent, ga je weer "gezond" verder. Kan je er ook weer langer tegenaan, is mijn ervaring!

Fijne vakantie!

Groetjes,
Elise
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan