Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 5, 2012

Adriana214 woog op het moment van schrijven 67.10 kg (bmi: 25.89).

Update maandag: 67.3 arghhhhh

Goedemiddag!!!!

gisteren een leuke verjaardag gehad, was echt super gezellig want mijn ouders kwamen uit zeeland naar arnhem toe en Ralph's pa kwam uit Heerlen deze kant op...Tsja, mijn familie woont nu eenmaal niet zo dichtbij dus die zie ik niet zo vaak.

Ik dus weer mijn befaamde tomaten-groente-basilicumsoep gemaakt in mijn nieuwe soeppan die ik van Ria had gekregen, lekker wat broodjes erbij met salades en iedereen zat tevreden te smikkelen. Vervolgens kwam Norman en Kaat ook nog langs dus rond etenstijd toch ook nog maar wat friet met kipnuggets erbij. 's avonds was het verders rustig dus kwam Norman maar weer terug naar ons om nog wat biertjes te drinken. Zelf heb ik het vrij rustig aan gedaan met 2 bier en 2 kleine glaasjes perziklikeur en 3 glazen light-sap. Daarbij had ik heel slim ook ovenbaked chips gehaald,minder vet, dus ik kon zelf ook wat meeknabbelen.

Vervolgens om 12 uur bedje in en vanochtend om half 9 weer bedje uit. Een aantal mensen kon helaas gisteren niet komen en die komen dus morgen langs, aldus nog een feestje op de zondag.

Groetjes,

Adriana

ps.de quilttas is klaar!!!! ik heb hem al in gebruik, foto volgt nog

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan