Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 5, 2012

Samtas woog op het moment van schrijven 92.70 kg (bmi: 32.46).

Sow ik ben ff een poosje niet geweest dus maar weer eens een stukje schrijven.
gister is mijn zoontje 8 jaar geworden...pff wat gaat t toch hard.
Maar hij heeft een geweldige dag gehad met lekker visite en heel erg verwend.
Ik had een prachtige skylander taart laten maken en mijn vrouw had wat hapjes en dingetjes gemaakt,maarrrr...ik heb er niks,maar dan ook niks van op!
hardstikke trots was ik op mezelf.Ik heb wel 1 hapje taart geproefd om te proeven of t dalijk misschien ook bruidstaart materiaal was,maar verder niks.Geen drankje ook.

En toen was ik vandaag ineens zo ziek als een hond.Stond op met pijn in m'n donder en lichte hoofdpijn die gaanderdag steeds erger werd.Maar goed die pijn in me donder kon ook van de fibromyalgie zijn dacht ik,omdat toch best een druk dagje achter de rug had.Maar toen werd ik na een hele dag slapen op de bank,afwisselend met lego in elkaar zetten met zoon toch een partij misselijk en heb ik bijna een liter water eruit gegooid.
Had net mijn laatste shake naar binnen dus dat was ook zonde,want die kwam er net zo hard weer uit!
Dus wat ik heb weet ik niet,maar mijn maag is ook al heel de dag van streek en nog een beetje dus ik ga zo lekker weer vast me mandje in en hopelijk morgen weer opgeknapt.
Want ik kon op een gegeven moment niet meer verder met mijn zoontje en hij was zo begripvol en dat vond ik zo erg!!:(

Maar de lijn gaat wel steevast naar beneden nog dus hopelijk was dit een 24 uurs bug.
Morgen nog ff een rustig dagje houden en dan maandag is de vakantie weer voorbij.

Groetjes...

May 7, 2012 om 02:39
He Sam, goed hoor dat je niets genomen hebt op je zoontjes verjaardag. Mijn twee kleinkinderen waren ook deze week jarig. De oudste is 4 geworden op 2 mei en de jongste 1 op 5 mei. Maar ik ben ook net als jij sterk geweest. Ik weet dus wat het is om op je shake bij het warm eten te zitten, maar toch vind ik het makkelijker om niet te eten dan een beetje, je snapt best wel wat ik bedoel denk ik. Vorige week heb ik mijn eetweek gehad en heb maar 3 dagen 'normaal' gegeten. Mijn neef werd 65jaar en gaf een etentje, daar had ik mijn eetweek omheen gepland, maar de gebakken aardappeltjes zijn zo lekker..... daar heb ik er toch een paar van genomen. en de volgende morgen een overheerlijk ontbijt, ja.....met brood! Fout! Afin de volgende morgen waren mijn broer en echtgenote bij ons te slapen, 's avond uit eten geweest, ach ik had toch mijn eetweek.... en de volgende morgen weer een heerlijke ontbijt, ja.... met broodjes, heerlijk! Daarna was het afgelopen en ben ik weer streng gegaan en dat helpt toch het beste! Gelukkig nog in de ketose! dus het lijntje gaat weer naar beneden, het was dus even een dipje. Maar toch, het gaat zo snel de verkeerde kant op, dat is straks ook de hele grote valkuil waar ik best wel angst voor heb, jij niet? Ik wil niet meer dik zijn, dus zal je altijd er om moeten denken.
Maar afin, gaat het alweer een beetje beter vandaag? De griep helpt goed voor je gewicht, dat heb ik nou nooit! Sterke maag.
Beterschap in ieder geval hoor. Groet, Linda ps: morgen weegdag
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan