Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 6, 2012

Vlindertje00 woog op het moment van schrijven 63.00 kg (bmi: 21.30).

Hallo allemaal!

Hoe gaat het ermee? Met mij gaat het redelijk. Nog steeds gefrustreerd omdat ik het idee heb dat ik nog steeds niet afval, maar ik houd het eten vrij goed vol. Afgelopen week had ik vakantie, waarbij ik koninginnedag en 5 mei gefeest heb (drank en fastfood, zucht) en ik ben drie daagjes naar Brugge geweest. Daar zijn we veel uit eten geweest, en lekker bonbonnetjes gegeten. Dat heb ik gelukkig weten te compenseren door heeeel veel wandelen en door op de racefiets naar Brugge te gaan (50km). Al met al heb ik de hele vakantie niet te veel gegeten (max 1600 per dag) maar wel heel erg ongezond. En dat merk ik meteen; ik zit onder de pukkels, heb zin in slecht eten ipv in fruit of groente en ik heb meer cellulitis. Oja, en sjaggo ook. Bluuuh. Vanaf morgen maar weer even mn gezonde patroon in, ik hoop dat het gaat lukken.

Ik zou het leuk vinden wat van jullie te horen! Hebben jullie misschien een idee waarom ik maar niet afval? Wat moet ik anders doen? Help!!

Update: In plaats van naar gewicht, heb ik weer even naar mijn maten gekeken. Daar zie ik toch wel duidelijk resultaat over de afgelopen twee maanden. Dat mijn gewicht hetzelfde blijft komt waarschijnlijk door het sporten, dat ik meer spieren heb gekregen.

Wat? ---------Startmaat (9 maart):--------Nu (7 mei):
Heup -----------------98---------------------------- 94
Taille ---------------- 71-----------------------------66
Dijbeen -------------- 58----------------------------53
Boven knie -----------41----------------------------38

Gelukkig dus toch wat resultaat!

Liefs, Vlindertje

Onbekend
May 6, 2012 om 17:31
Hey Vlindertje,
Je hebt precies wel gelijkaardige doelen als mij: strak, fit en sporten :-)
Ik laat spijtig genoeg ook zo vaak mijn gezonde eetgewoonten achterwege ... ik heb altijd zo goede voornemens maar ik ben gewoon zo aangetrokken tot al het verkeerde voedsel!
Waarom je niet afvalt? Ik denk dat het vooral een kwestie van geduld en volhouden is. En bijkomen in gewicht gaat nu eenmaal zoveel gemakkelijker en sneller dan gewicht verliezen. Je kan 3 weken streng zijn voor jezelf en een beetje gewicht verliezen, maar je kan na 1 week onoplettendheid alweer diezelfde hoeveelheid bijkomen (helaas).
In elk geval, nog veel succes gewenst.
May 7, 2012 om 05:57
Ha Vlindertje,
herkenbaar je eetpatroon van de afgelopen dagen. Bij mij ook zo hoor: Q'day en daarna een weekendje weg. Dus heel erg ongezond geleefd en vooral ook de alcohol die bijdraagt aan het aantal calorieen. Vanaf vandaag dus weer op de gezonde tour en dat helpt meteen vind ik. Want gezond eten doet gezond eten. Een keer een 'misstap' en ik vind het veel makkelijk mijn goede voornemens overboord te zetten.
Dus vanochtend keurig ontbeten en tot nu toe geen tussendoortjes. De komende dagen lekker sporten en aan het eind van de week pas kijken wat het op de weegschaal doet.
Waarom je niet afvalt? Ik heb geen idee... Ik denk ook even geduld hebben en toch proberen een steady eetpatroon op te bouwen.
Succes!
Vis
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan