Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 20, 2012

Marian1972 woog op het moment van schrijven 89.80 kg (bmi: 25.68).

Goedemorgen buddy 's

:yes2::yes2::yes2::hetisgelukt: Mijn doel is bereikt, wat ook beetje te verwachten was na vorige week. Ik weeg mij normaal op maandag morgen maar vandaag uitzondering. Mijn man is vandaag jarig en gaat een aparte taart maken en die wou ik ook proeven. Al is het maar klein stukje, maar denk wel een caloriebom. Het is namelijk een pindakaastaart :-D. Lieverd :genieten: met je verjaardag en de taart laten we straks smaken.
Volgende week gewoon weer wegen, ik wil het gewoon blijven doen, stok achter de deur. Kwa eten, zal het nu anders worden. Ik wil van 2 shakes per dag naar 1 shake gaan en dan met 2 boterhammen met 30 + kaas..
Kijken hoe dat weer gaat.

Fijne zondag en succes met de strijd om ook jullie doel te bereiken.

Marian

May 20, 2012 om 03:23
Goedemorgen, Hiep Hiep hoera. Gefeliciteerd met het behalen van je doel en ook met je man. Ik zou zeker genieten van die taart. Wel apart zeg, een pindakaastaart. Laat even weten hoe die smaakt. Een hele fijne dag vandaag.
May 20, 2012 om 03:38
Dank je wel, zal ik zeker doen.

Mijn man houd van aparte dingen te maken, dus ben ook benieuwd. Wel niet zelf verzonnen hoor is een bestaand recept. Zo creatief is hij ook niet :-).
May 29, 2012 om 05:41
Nog gefeliciteerd met je resultaat en met je man natuurlijk, was de taart lekker?
May 29, 2012 om 07:01
Dank je wel

De taart was ' s avonds lekkerder dan toen hij 's morgens vers gemaakt was. Hij was toen ook machtiger, maar zeker de moeite waard om nogmaals te maken.
June 7, 2012, gewijzigd door Afvalknutsel op June 7, 2012 om 16:29
Dank je wel Marian, jammer dat die stenen niet zo zwaar waren dat had weer een kilo gescheeld, ha, ha, ha. Het gaat nu al weer beter hoor, moet alleen nog rustig aan doen en dat doe je ook nog wel hoor. gr. Bep.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan