Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 20, 2012

Doris123 woog op het moment van schrijven 125.00 kg (bmi: 46.48).


Jippie, 17 kg eraf in totaal ! Vanochtend wel weer begonnen met de langwerkende insuline iets te spuiten, bloedsuikerwaardes varieren tussen de 9 en de 13 en dat is structureel wel te hoog. De metformine laat ik liever nog even achterwege, werkt altijd zo in op mijn maag en krijg ik diarree van. Zit ik nu niet op te wachten !
Gaat nog steeds top met me, ben wel die akelige trombose kousen zat, maar och vanaf dinsdag hoef ik die ook niet meer aan. En over ruim een week mag ik ook weer over op vast voedsel ipv soepies, kwark, yoghurt, gepureerd fruit etc. Het wordt mooi weer deze week, ga ik van genieten. Ben ook weer aan het fietsen gegaan, nu ik toch vrij ben kan ik ook iedere dag wel even een paar boodschapjes halen ipv 1x per week een grote voorraad in slaan. De winkel is 3,5 km, dus dan heb ik een mooi dagelijks ritje om zo mee te beginnen. Zo op de fiets na mijn Pa koffie drinken, fijne zondag allemaal !

May 22, 2012 om 08:05
hoi
he wat goed van je ik ben aan de chemo en het schommeld een beetje de ene week zes er af en de week erna 6 er bij.Puur vocht maar nou ga ik gewoon op de gezonde toer door anders moet ik weer mijn borst laten aftappen omdat zich het vocht daar ophoopt.Maar ik wilde wat weerstand opbouwen voor de tweede kuur en ging meer eten maar daar heb ik weer van geleerd we kijken wel wat mijn lichaam doet de vierde juni of ik dan toch genoeg reserve heb om de derde kuur te doen.Mijn suiker blijft stabiel hopelijk blijft dat nog even zo.Als alles goed gaat dan ben ik in augustus klaar en dan nog een maand bestralingen.ik zit bijna eindelijk ook op 100.dat is zo een magisch getal dat heb ik sinds 2000 niet meer gehad.En jij gaat het ook redden.liefs en sterkte.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan