Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, May 20, 2012

Strunkie woog op het moment van schrijven 73.50 kg (bmi: 28.36).

Voor een pms-periode en verlengd weekend gaat het lang niet slecht! :D Mijn man werkt goed mee, hij zaagt niet als ik eens een proteïneshake neem ipv ontbijt of midagmaal, en we stellen een gezond weekmenu op zodat we niet terugvallen in onze vieze gewoonte om twee tot drie keer per week af te halen.
Mijn familie is een ander verhaal. Zij zijn bezorgd over mij. Ik begrijp het wel, zou net hetzelfde voelen als ons dochter zoveel zou afvallen. Mijn nicht doet dapper verder met haar herstel van haar eetstoornis, wat bewonder ik haar!! Maar de schrik zit er dus goed in bij de rest. Ook al is mijn bmi 25, dus ik ben nog lang niet te dun! Nu kan ik dus niet eens babbelen met mijn mama over mijn obstakels en mijn frustraties in mijn afvalrace of ze wordt gewoon nog ongeruster.
Onlangs heb ik een schoolvriendin verloren aan oa die vreselijke ziekte. Ze was al jarenlang aan het vechten maar heeft het opgegeven en is uit het leven gestapt. En ik mis haar vreselijk!!! Ook al zagen we elkaar niet meer zo vaak, we hebben wel hele goede tijden gehad en ze heeft mijn dochtertje ook nog gezien. Ze zei nog dat ze later zelf graag mama wilde zijn. Het was een prachtige vrouw met zoveel liefde voor dieren en mensen. Jammer dat ze die liefde niet kende voor zichzelf. Dat ze niet zag dat ze hopen en hopen liefde waard was. Het was in elk geval een eer om haar te kennen, en ik hoop dat ze nu rust heeft! :feedoll:
Nu zit ik dus op het punt waar vele vrouwen wel eens zitten. Klein beetje te zwaar, 5 tot 10kg teveel. Daar is relatief makkelijk iets aan te doen. Maar ik ben al 20 maanden bezig met afvallen!! Ik ben het onderhand al beu! Soms wil ik liever opgeven en lekker dik worden.
Zelfs al raak ik op een gewicht waar ik me helemaal goed bij voel, dan nog blijft het opletten dat er niet weer bijkomt. Hoe doen andere mensen dit? Al zolang ik me herinner, ben ik ofwel aan het bijkomen ofwel aan het afvallen. Maar dat zijn zorgen voor later, eerst moeten die laatste kilo's er nog af! En het is lastig!!!! :P Maar ik doe rustig verder. Ben al zo ver geraakt, dit is geen moment om het op te geven!

Onbekend
May 20, 2012 om 17:31
Hi meid,

gecondoleerd met je vriendin..
Ik ken het helemaal.. die laatste 5-10 kg! het lijkt relatief makkelijk.. maar als je het mij vraagt zijn het juiste die laatste kilo's die er zo ontzettend moeilijk af gaan en er super snel weer bijkomen..

Bij mij lijkt het laatste tijd ook wel, hoe meer ik er op probeer te letten of ervoor te gaan, hoe meer het me tegen gaat zitten en ik juist extra ga eten ofzo..
Lees dat jij het af en toe ook wel is zat ben.. nou dat herken ik wel!
But we can do it! Wees trots op wat je heb bereikt, geniet er lekker van en op naar de laatste loodjes!
Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan